‘Evofisev’ konseptini yabancılara tanıttı

Güncelleme Tarihi:

‘Evofisev’ konseptini yabancılara tanıttı
Oluşturulma Tarihi: Mart 20, 2013 00:00

NUROL GYO Genel Müdürü Musa Aykaç, Mipim’e, “EvOfisEv” konsepti ile inşa edilen Nurol Tower projesiyle katıldıklarını söyledi. Nurol GYO’nun geleceğin yaşam tarzını ve metropol ihtiyaçlarını buluşturan projesi, Mipim fuarında uluslararası yatırımcılardan büyük ilgi gördü.

Haberin Devamı

NUROL GYO, Türkiye’nin bu yıl ‘Onur Ülkesi’ olarak yer aldığı gayrimenkul fuarı Mipim’e, ülkemizde bir ilkin gerçekleştirildiği “EvOfisEv” konsepti ile inşa edilen Nurol Tower projesi ile katıldı. Nurol GYO’nun geleceğin yaşam tarzını ve metropol ihtiyaçlarını buluşturan Nurol Tower projesi, Mipim fuarında uluslararası yatırımcılardan büyük ilgi gördü. Ekonomiden Sorumlu Başbakan Yardımcısı Ali Babacan ve İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş’ın ziyaret ettiği Nurol GYO standında konuklara Nurol GYO Genel Müdürü Musa Aykaç ev sahipliği yaptı. Musa Aykaç, fuar kapsamında gerçekleştirilen Türkiye’de Gelişen Ofis Pazarı konulu panele de konuşmacı olarak katıldı.

İLGİYLE İZLENDİ

Nurol GYO Genel Müdürü Musa Aykaç, yaptığı değerlendirmede, başta Avrupa ülkeleri olmak üzere ekonomik durgunluğun hakim olduğu bir dönemde Türk ekonomisinin gösterdiği performansın yabancı yatırıcımlar tarafından ilgiyle takip edildiğini söyledi. Dünyanın emlak pazarı olarak kabul gören Mipim Fuarı’nda bu yıl Türkiye’nin Onur Ülkesi olarak belirlenmesini, bu ilginin bir sonucu olarak değerlendiren Musa Aykaç, “Ekonomimiz için her zaman lokomotif sektör olan inşaat sektöründeki büyüme ivmesi ve sahip olduğu gelişim fırsatları Türkiye gayrimenkul pazarını yabancı yatırımcılar için daha ilgi çekici hale getirmektedir” dedi.

Haberin Devamı

PROJELER TANITILDI

/images/100/0x0/55ea6b3df018fbb8f87ea729

Aykaç, sözlerine şöyle devam etti: “Bu açıdan Mipim Fuarı’nın ilk gününden itibaren, Nurol GYO olarak bizim de yer aldığımız Türk Çadırı yabancı yatırımcılar tarafından büyük ilgi ile karşılandı. Biz de, bu önemli etkinlikte yer alarak hem Türkiye’nin tanıtımına katkıda bulunduk hem de başta Nurol Tower olmak üzere yeni projelerimizle ilgili yatırımcılara bilgiler aktarıp, projelerimizi tanıttık.”

Ev ve ofis talebi artıyor

MIPIM kapsamında gerçekleştirilen ‘Türkiye’de Gelişen Ofis Pazarı’ konulu panelde de bir konuşma yapan Musa Aykaç, küresel ekonomik ve sosyal yapıda artan gücü paralelinde, Türkiye’nin ev ve ofis pazarında yaşanan önemli değişime işaret etti. İstanbul’un Türkiye’deki ofis yatırımlarının merkezi konumuna dikkati çeken Musa Aykaç, konuşmasında, İstanbul’da, A sınıfı ofis yatırımlarındaki artışın yanı sıra Ankara ve İzmir’de bu yöndeki yatırımları ve deprem yönetmelikleri gözetilerek gerçekleştirilen uygulamaları anlattı. Musa Aykaç, İstanbul’un ev ve ofis pazarındaki gelişmelerini ise “Son 10 yıllık dönemde ekonomik performansı, küresel ekonomik durgunluğa gösterdiği dirençle daha da pekişen ülkemizde, kaliteli, nitelikli ve katma değer sunan ev ve ofis alanlarına talep artmıştır. Bu talebin arkasında; dünya ekonomisinin birinci liginde oynayan Türkiye’de, farklı bir viteste ve boyutta iş yapan Türk şirketleri ve bu dinamik ortamda sektörü güçlü bir şekilde temsil etmek isteyen yabancı oyuncular var” sözleriyle değerlendirdi.

Haberin Devamı

‘Harcadığın kadar öde’ sistemi var

NUROL GYO’nun Mipim Fuarı’nda yabancı yatırımcılara tanıttığı Nurol Tower projesi ile ilgili bilgiler veren Musa Aykaç, “Evofisev konsepti ile Türkiye’de bir ilkin gerçekleştirdiği Mecidiyeköy’deki yeni projemiz Nurol Tower, nitelikli bir iş merkezinin sunduğu ayrıcalıklarla, lüks bir rezidansın konforunu tek bir yapı içinde buluşturarak, beklentilere yenilikçi  çözümler getiriyor” dedi. 7 bin metrekare alan üzerinde inşa edilen Nurol Tower, 4 metre tavan yüksekliği, ‘harcadığın kadar öde’ maliyet yönetim sistemi, ihtiyaçlara yönelik tasarlanan birimlerin bulunduğu çarşısı, ortak kullanıma açık geniş toplantı salonları ve 133 metre yükseklikte İstanbul manzarasının izlenebileceği Sky Lounge’ının yanısıra concierge hizmeti gibi özellikleri ile sahiplerine ayrıcalıklı bir yaşam alanı sunacak. 73 metrekare ile 193 metrekare arasında değişen 243 üniteden oluşan Nurol Tower projesinde teslimatlar, Haziran 2014’de gerçekleşecek.

Haberin Devamı

Karma projeler öne çıktı

/images/100/0x0/55ea6b3df018fbb8f87ea72b

EGEYapı Group Yönetim Kurulu Başkanı İnanç Kabadayı, ‘‘Türkiye’’ Onur Ülkesi olarak konumlandırıldı. Türkiye’nin onur konuğu olması burada dikkatlerin biraz daha Türk firmalarının üzerinde olmasını sağladı. Mipim Fuarı, Türk firmaları için farklı bir yere
sahip” dedi.

EGEYapı Group Yönetim Kurulu Başkanı İnanç Kabadayı, dünya gayrimenkul sektörünün bir araya geldiği Mipim Fuarı’nın, her yıl olduğu gibi bu yıl da sektörümüzde global açıdan hem trendlerin belirlendiği hem de birçok markanın 2013 yılına ilişkin yeniliklerini vitrine çıkardığı bir platform olduğunu söyledi. Kabadayı, “Böyle bir platformda Türkiye, Onur Ülkesi olarak konumlandırıldı. Türkiye’nin onur konuğu olması burada dikkatlerin biraz daha Türk firmalarının üzerinde olmasını sağladı. Mipim Fuarı, Türk firmaları için farklı bir yere sahip. Fuarda bu yıl ve önümüzdeki yıllarda da karma kullanım projelerinin çok daha öne çıkmasını bekliyoruz. Bu doğrultuda fuar, Türk gayrimenkul firmaları için büyük önem taşıyor” diye konuştu.

Haberin Devamı

15 BİN KİŞİLİK

EgeYapı Group’un İstanbul’un prim vaat eden bölgesi Bağcılar’da inşa ettiği, “Avrupa’nın En İyi Karma Projesi” ödüllü Batışehir projesi hakkında da bilgi veren Kabadayı, şunları söyledi: “TEM otoyolunun hemen yanı başında bulunması hem de ana arterlerin kesiştiği kolay lokasyonu ile ulaşım konusunda da avantaj sağlayacak. Yatay mimari konseptte inşa edilen Batışehir’de 1+0’dan 4+1’e kadar 14 farklı tipte toplam 3 bin 266 adet konut ve rezidansın yanı sıra yatırımcıların ihtiyaç duyabileceği bir şehir oteli, ofisler, Doğa Koleji’nin yer alacağı eğitim kompleksi, ünlü giyim ve yeme – içme markalarının hizmet vereceği Batı Meydan ve Batı Cadde bulunacak. Batışehir, tamamlandığı zaman 15 bin kişiye ev sahipliği yapacak.”

Haberin Devamı

Premium Rezidans 24 saat resepsiyon hizmeti, concierge hizmetleri, misafirlere yönelik şık bir lounge, fuaye alanındaki kafe ve restoranları, fitness salonu ve yüzme havuzuyla sakinleri için vazgeçilemeyecek bir konfor sunacak. Üç bloktan oluşan Batışehir Premium’da farklı ihtiyaçlara yönelik A+ ofisler de satışta. Geniş alana sahip bir ofis bloğu ile 77 metrekare ile 133 metrekare arası değişen ofis alanlarından oluşan diğer blok için yatırımcılarına farklı finansal çözümler sunuluyor.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!