Ev alana altın hediye edecek

Güncelleme Tarihi:

Ev alana altın hediye edecek
Oluşturulma Tarihi: Kasım 29, 2013 01:40

KELEŞ İnşaat ve Beyaz İnşaat ortaklığıyla ‘Güneşli’de inşa edilen Cornerlife projesinde ev sahibi olanlara dairenin metrekaresi kadar gram altın verilecek.

Haberin Devamı

Şirket, 211 konutluk projede kalan 51 daire için 10 kilo altın dağıtacak.

ÇOK sayıda şantiyeye ev sahipliği yapan Güneşli’de hayata geçen Cornerlife projesinde sona yaklaşıldı. Keleş İnşaat ve Beyaz İnşaat’ın ortak projeleri Cornerlife’ta ev alanlara altın dağıtılacak. Yıl sonuna kadar geçerli olacak kampanyayla toplam 10 kilo altın verilmesi hedefleniyor. Projenin Aralık 2014’te tamamlanacağını söyleyen Keleş İnşaat Yönetim Kurulu Üyesi Soner Keleş, 2 bin 850 liradan satışa sundukları dairelerin 3 bin 500 TL’ye yükseldiğini söyledi.

SIRADA OFİS VAR

Keleş, teslim tarihine kadar bu rakamın 4 bin 500 lirayı bulanacağını ifade etti. Rekabetin yoğun olduğu bir bölgede proje geliştirdiklerini söyleyen Keleş, “Köşe başında konumlanmamız, alışveriş merkezine yakın olmamız ve fiyat politikamızda öne çıktık. Projemizden 160 daire sattık” dedi. Keleş, Cornerlife projesinin hemen yanında bulunan 14 bin metrekare alan üzerinde Cornerofis adlı bir proje geliştireceklerini açıkladı.

ARSA ARAYIŞI SÜRÜYOR

5 yıldızlı otel konsepti ile ofis inşa edeceklerini belirten Keleş, dikey bina yerine yatay bloklar tasarladıklarını söyledi. 50 bin metrekare inşaat alanına sahip projede 292 ofis ve 8 ticari birim bulunacak. Şubat 2014’te başlayacak proje Aralık 2015’te tamamlanacak. Bayrampaşa, Florya, Büyükçekmece ve Beylikdüzü’nde de projeleri olduğunu belirten Keleş, Avrupa Yakası’nda arsa arayışını sürdürdüklerini ifade etti.

Haberin Devamı

Satılık konut ilanları için tıklayın

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!