Etstur’a ‘en beğenilen şirket’ ödülü

Güncelleme Tarihi:

Etstur’a ‘en beğenilen şirket’ ödülü
Oluşturulma Tarihi: Haziran 05, 2018 21:43

2015’ten bu yana müşteri deneyimi yönetiminde en başarılı markaların ödüllendirildiği A.L.F.A Awards, sahiplerini buldu. Markaların farklı kategorilerde değerlendirilerek ödüllendirildiği organizasyonda Etstur, En Beğenilen Turizm Şirketi Ödülü’nün sahibi oldu.

Haberin Devamı

A.L.F.A Awards, sadece ürünün satış süreci değil, satış sonrasındaki süreçlerde de hizmetini sürdürülebilir kılan ve müşterileri ile sağlıklı ve sürdürülebilir bir ilişki kuran markaların değerlendirildiği bir araştırma süreci sonunda veriliyor.

Müşterilerin arzu boyutundan, şirketlerin çalışan memnuniyetine verdiği öneme, markaların tüketici nezdinde bilinirliğinden satış sonrası ilişki devamlılığı gibi pek çok kıyaslamadan geçerek verilen ödüller, bu yıl 12 ilde 1200 kişiyle yüz yüze görüşmeler yapılarak 46 kategoride değerlendirmelerin yapıldığı bir endeks ile belirlendi.

Organizasyonda Etstur, ‘Turizm ve Seyahat’ sektöründe ‘En Beğenilen Turizm Şirketi Ödülü’nün sahibi oldu. Markanın ödülünü, Etstur Misafir Deneyimi İlişki Yönetimi ve Kalite Direktörü Ayşıl Bahar Arıcı aldı. 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!