Erez devleti eleştirdi

Güncelleme Tarihi:

Erez devleti eleştirdi
Oluşturulma Tarihi: Şubat 10, 1998 00:00

Haberin Devamı

Sanayi ve Ticaret Bakanı Yalım Erez, yeni bir mücadeleye girdiğini açıklayarak, bu mücadele ‘‘Hak arama hareketine öncülük yapmaktır. Ben doğru bildiğim yolda yürümeye devam edeceğim’’ dedi.

Erez, devletin dürüst olmasının çok önemli olduğunu belirterek, ‘‘Dürüst devlette suç işlemiş olanlar ellerini kollarını sallayarak dolaşamazlar. Susurluk gibi olaylar pehlivan tefrikası gibi tekrarlanıp durmaz’’ dedi.

Erez, Türkiye'de siyasetçinin gücünü halktan değil, teşkilattan aldığını söyleyerek, ‘‘Siz hiç başarısız bir genel başkanını değiştiren teşkilat gördünüz mü? Türkiye'nin açmazı budur’’ dedi.

Erez, Sanayi ve Ticaret Bakanlığı'nda başlattığı, ‘‘Toplam Kalite Yönetim Sistemi’’ yeni modeli tanıtmak amacıyla çıktığı Karadeniz gezisinin ilk durağı olan Samsun'da işadamları, sanayici, tüccar ve esnafla biraraya geldi. Erez'e gezisinde TOBB Başkanı Fuat Miras ile, TESK Başkanı Derviş Günday eşlik ediyor. Türkiye'de bürokrasinin gırtlağına kadar siyasete bulaştığını ifade eden Erez, ülkedeki bütün sivil toplum örgütlerini bu konuda göreve çağırdı.






Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!