Eresin Taxim Hotel’e tebrik mektubu

Güncelleme Tarihi:

Eresin Taxim Hotel’e tebrik mektubu
Oluşturulma Tarihi: Haziran 04, 2010 11:39

Dünyanın en büyük hotel zincirlerinden Best Western’in başkanından, Best Western Eresin Taxim Hotel’e tebrik mektubu geldi.

Haberin Devamı

Best Western International, her yıl dünya genelinde zincire üye Best Western otellerinde Global Kalite Güvence denetlemesi gerçekleştirip üstün performans gösteren otelleri "Global Kalite Ödülü" ile ödüllendiriyor.

Baştan aşağı yenilenen Best Western Eresin Taxim Hotel, 2010 yılı denetiminde, tüm kategorilerde en yüksek skoru elde edip, 1000 üzerinden 995 puan alarak, ‘Global Kalite Ödülü’ne layık görüldü.

Global Kalite plaketini Best Western Türkiye Müdürü Nalan Turnalar’dan alan Eresin Hotel’leri Genel Müdürü Müberra Eresin, aldıkları Dünya Kalite ödülünün, motivasyonlarını arttırdığını ve her zaman gurur duydukları servis kalitelerini daha iyiye çıkartmak için kendilerine güç verdiğini söyledi.

Bu standardı, her yıl tutturmanın oldukça zor olduğunu, ancak ekibinin bu kaliteyi tutturmak için özveri ile çalıştığını belirten Müberra Eresin, emeği geçen tüm ekibini kutladı ve başarılarının devamını diledi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!