Enerji veren kadınlara ödül

Güncelleme Tarihi:

Enerji veren kadınlara ödül
Oluşturulma Tarihi: Mart 08, 2019 08:30

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı’nca, enerji sektöründe kadın istihdamını artırmak ve kamuoyunda farkındalık yaratmak amacıyla geçen yıl ilki düzenlenen “Türkiye’ye Enerji Veren Kadınlar” Ödül Töreni’nin ikincisi, bu yıl da Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın eşi Emine Erdoğan’ın katılımı ile düzenlenecek.

Haberin Devamı

7 farklı kategoride ödüller verilecek ödül törenine ayrıca akademi, siyaset, iş, sanat, spor dünyası ve sivil toplum kuruluşları temsilcilerinin katılımlarıyla 14 Mart 2019 Perşembe günü Cemal Reşit Rey Konser Salonu’nda gerçekleştirilecek. Enerji ve maden sektörünün gelişme ve büyüme hedeflerine de önemli katkı sunacak program kapsamında, “Akademi Ödülü”, “İş Dünyası Ödülü”, “Kadın Profesyonel Ödülü”, “Girişimci Ödülü”, “Enerjide Örnek Şirket Ödülü”, “Geleceğe İlham Veren Kadın” ve Jüri Özel kategorilerinde ödüller verilecek. Tüm kategoriler için üniversitelerden, enerji ve maden şirketlerinden, kadın sivil toplum kuruluşlarından aday isimleri arandı. Aday süreci tamamlanırken, her kategoride ödül kazanacak kişileri seçkin bir jüri heyetinin belirleyeceği ifade edildi.

Haberin Devamı

Başkanlığını Cumhurbaşkanlığı Ekonomi Politikaları Kurul Başkanvekili Gülsüm Azeri’nin yaptığı jüri heyetinde Demirören Holding Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Meltem Demirören Oktay, Borsa İstanbul AŞ Yönetim Kurulu Başkanı Erişah Arıcan, İstanbul Teknik Üniversitesi Öğretim Görevlisi Prof. Dr. Filiz Karaosmanoğlu, ATV Ankara Temsilcisi Şebnem Bursalı, Hürriyet Gazetesi Ankara Temsilcisi Hande Fırat, Oyuncu Hülya Darcan Korel, FİBA Holding Yönetim Kurulu Üyesi Murat Özyeğin, Türkiye İş Kadınları Derneği (TİKAD) Başkanı Nilüfer Bulut, Kadın ve Demokrasi Derneği (KADEM) Başkanı Dr. Saliha Okur Gümrükçüoğlu ve Citibank Türkiye Ülke Başkanı ve Yönetim Kurulu Üyesi Serra Akçaoğlu yer alacak.

BAKMADAN GEÇME!