Endekste 12 bin 800 kısa vadede stop -loss noktası

Güncelleme Tarihi:

Endekste 12 bin 800 kısa vadede stop -loss noktası
Oluşturulma Tarihi: Ocak 16, 2002 12:59

Günü mali hisselerdeki satışlarla düşerek başlayan endeks 13 bin desteğinde tutunmaya çalışıyor. Gün içinde 12.800 seviyesi stop-loss olarak kullanılmalı

Haftanın ikinci gününde düşüşle tamamlayan endeks çarşamba gününe da mali hisselerdeki satışlarla düşerek başladı. Düşük işlem hacmiyle açılışta 13 bin puanın altınad tutunmaya çalışan endekste gün içindeki ilk önemli destek 13 bin 60 seviyesinde.

Bu seviyenin aşağı doğru kırılması durumunda 12 bin 800'deki son yükseliş öncesi endeksin bir süre yatay hareket ettiği seviyeye doğru satışlar hızlanabilir. BU seviyenin kısa vadeli pozisyonlar için stop-loss olarak kullanılması gerekiyor.

Genel olarak kısa vadeli teknik göstergeler salı kapanışı ile birlikte aşırı satış bölgesine girdi. Ancak dönüş sinyalinin henüz olmaması alıcıların tepkisinin yetersiz olduğunu gösteriyor. Stop-loss olarak gösterdiğimiz noktaya doğru düşük işlem hacmi ile geri çekilmelerde kısa vadeli pozisyon alınabilir.

Endeksin gün içindeki ilk direnci 13 bin 1300/350 aralığı. Bunun üstündeki direnç 13 bin 667/708'de. Kısa vadeli göstergelerin henüz geri almanın tamamlandığına dair işaret vermemesi nedeniyle bu direnç seviyesine doğru yaklaştıkça kısa vadeli pozisyonlarda daha aşağıdan yerine koyulabilecek şekilde kar realizasyonu düşünülmeli. (tradecnet.com)
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!