Altın fiyatları ne kadar oldu? 23 Haziran çeyrek ve gram altın fiyatı

Güncelleme Tarihi:

Altın fiyatları ne kadar oldu 23 Haziran çeyrek ve gram altın fiyatı
Oluşturulma Tarihi: Haziran 23, 2018 12:31

Altın fiyatlarındaki son durum akşam saatlerinin gelmesiyle birlikte merak edilmeye başlandı. Özellikle çeyrek ve gram altının ne kadar olduğu anbean takip ediliyor. Peki, çeyrek altın fiyatı en son ne kadar oldu? Gram altın ne kadar?

Haberin Devamı

Yansıyan son rakamlara göre gram ve çeyrek altın fiyatları için detayları araştıran vatandaşlar, piyasalardaki son fiyatları merak ediyor. Gram ve çeyrek altın fiyatlarına göre alım satım işlemi gerçekleştirecek olan vatandaşlar, son durumu sorguluyor. Peki, haftanın son iş gününde altın fiyatları ne kadar oldu? İşte, fiyatlarla ilgili detaylı bilgiler

GRAM VE ÇEYREK ALTIN FİYATLARI NE KADAR OLDU?

ÇEYREK ALTIN KAÇ LİRA?

Yaz mevsimin yaklaşması ve düğün sezonun açılmasıyla birlikte en çok değer kazanan ve merak edilen altın türü çeyrek altın oldu. 23 Haziran 2018 Cumartesi günü çeyrek altın 313 TL'den satılıyor.

GRAM ALTIN KAÇ LİRA?

Altının gram fiyatı, işlem gününe düşüşle başlamasının ardından gram altının satış fiyatı 190 TL dolaylarında seyrediyor.

Haberin Devamı

CUMHURİYET ALTINI NE KADAR?

Yatırım yapmak isteyenlerin gözdesi Cumhuriyet altını ise 1.270 liradan alınıp 1.283 liradan satılıyor.

YARIM ALTIN NE KADAR?

Vatandaşların güncel fiyatını merak ettiği bir diğer altın türü olan yarım altın ise 626 TL'den işlem görmeye devam ediyor.

CUMA GÜNÜ FİYATLAR NE KADARDI?

Altının gramı cuma gününe yükselişle başladı. Gram altın 193,4 lira, çeyrek altın 318 lira ve Cumhuriyet altını 1.295 liradan işlem görüyor. Altının gram fiyatı, güne yükselişle başlamasının ardından 193,4 lira seviyelerinde dengelendi.

Altının gram fiyatı, güne artışla başlamasının ardından saat 09.20 itibarıyla önceki kapanışının yüzde 0,4 üzerinde 193,4 liradan işlem gördü. Aynı dakikalarda Kapalıçarşı'da çeyrek altın 318 lira, Cumhuriyet altını da 1.295 liradan satılıyor. Dün 192,2-194,0 bandında dalgalı bir seyir izleyen gram altın, günü yüzde 0,2 azalışla 192,6 liradan tamamlamıştı.

Altının ons fiyatı üst üste 5 işlem günü değer kaybetmesinin ardından dün açılışta sınırlı da olsa yükseliş eğiliminde hareket ederek 1.269 dolar seviyesinde dengelendi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!