En kılıksız Balmer en şık giyinen Arnault

Güncelleme Tarihi:

En kılıksız Balmer en şık giyinen Arnault
Oluşturulma Tarihi: Aralık 14, 2001 01:45

Amerikan Fortune Dergisi, 2001 yılında dünyanın en iyi ve en kötü giyinen işadamlarını belirledi. Derginin yaptığı araştırmaya göre 2001 yılında dünyanın en iyi giyinen işadamı Fransız Louis Vuitton Moet Hennessy'nin (LVMH) sahibi Bernard Arnault seçilirken, en kötü giyinen işadamı ise Microsoft'un CEO'su Stave Ballmer oldu.

Hangi işadamı yönetim kurulu toplantısında iyi gözüküyor ve hangisinin yeni bir gardroba ihtiyacı var. Milyonlarca dolara sahip dünyanın en büyük işadamlarının doğru dürüst ütülü giysilere sahip olduğu düşünülürken bazılarının böyle olmadığı görülüyor. Bu konuda ilk sırayı teknoloji ve internet şirketlerinin yöneticileri alırken, Fortune Dergisi'nin bu bağlamda yaptığı araştırma sonuçlarına göre bu gerçek gözler önüne serildi.

‘‘Moda'nın Papası’’ olarak adlandırılan Bernard Arnault'un, sahip olduğu dünyaca ünlü giyim markalarının da etkisiyle her zaman çok güzel görünmeyi becerdiği kaydediliyor ve ‘cool’ gözükmesinin anahtarının buruşuk kıyafet giymemesinden kaynaklandığı öne sürülüyor.

GİYSİLER ONUN İÇİN DEĞİL

Diğer taraftan yılın en kötü giyinen işadamı seçilen Steve Ballmer hakkında Fortune dergisinin yorumu ise, ‘‘Giysiler Ballmer için yapılmıyor’’ oldu. Balmer'ın dolabında giysiden çok iş hayatıyla ilgili eşyaları olduğu izlenimine varılırken bu yüzden Ballmer'ın giyim tarzının çok kötü olduğu belirtiliyor.

15 milyon doların Ballmer'a ütülü giysiler alması için yeterli gibi gözükebileceği ama antitrust davası, piyasaya çıkan yeni XP ve yılbaşı ağaçlarının altına girmeye hazır duruma gelen Xbox'un Ballmer'ın kafasını karıştırmış olabileceği ifade ediliyor.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!