En düşük kart faizi Oyak Bank'ta

Güncelleme Tarihi:

En düşük kart faizi Oyak Bankta
Oluşturulma Tarihi: Nisan 06, 2004 15:39

Oyak Bank, kredi kartı nakit avans ve alışveriş faiz oranları %5.75’ten %4.44’e indirdi. Yapılan faiz indirimi ile 1 Nisan 2004 tarihinden itibaren geçerli olmak üzere Oyak Bank Kredi Kartı, Türkiye’de tüm bankalar arasında en düşük faizli kredi kartı oldu.

Haberin Devamı

Konu ile ilgili olarak Oyak Bank Bireysel Bankacılıktan sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Nihat Karadağ, kredi kartlarında nakit ve alışveriş faiz oranını %4.44’e düşürerek, Bankacılık sektöründe bir ilki gerçekleştirdiklerini söyledi. Karadağ, amaçlarının müşterilerini bugüne kadar ödemekte oldukları yüksek maliyetlerden kurtarmak olduğunu vurgulayarak;  “Bireysel bankacılıktaki ilerleyişini kredi kartlarıyla da sürdüren Oyak Bank’ın şu an 260,000 adet kredi kartı bulunmaktadır. Yıl sonunda hedefimiz bu sayıyı 1 milyona çıkarmaktır. Diğer taraftan Bankamız, bu hedefe yönelik önemli projeleri yürütmekte olup, yakın bir gelecekte müşterilerimizin karşısına geliştirilmiş yüksek teknoloji ürünleri ile kaliteli ve çok avantajlı hizmetlerle çıkacaktır.

Haberin Devamı

Oyak Bank, halen de uygulamakta olduğu düşük faiz uygulamasını daha da düşürmek suretiyle, müşterilerine bugüne kadar ödemekte oldukları yüksek maliyetlerden kurtararak, sektörde önderlik görevini sürdürmekte, alışverişlerinde kolaylık sağlamaktadır. Nakit ve alışveriş faiz oranını %4.44’e düşürerek Bankacılık sektöründe bir ilki gerçekleştiren Oyak Bank, şu an piyasadaki en düşük faiz oranını uygulamaktadır. Söz konusu düşük faiz politikasını uygularken ekonomideki gelişmelerin göz önünde bulundurduk. Ayrıca, faiz oranının kredi kartı tercihinde ve kullanımında önemli bir yer tuttuğu düşüncesinden hareketle müşteri memnuniyetini artırmayı ve daha çok kişiyi kart sahibi yapmayı hedefliyoruz” şeklinde konuştu.

Oyak Bank Bireysel Bankacılıktan sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Nihat Karadağ, bankanın kredi kartlarının avantajları konusunda şu görüşlere yer verdi;

“Kredi kartı müşterilerimiz, topladıkları Oyak Puan’larla “Armağan Fırtınası” isimli katalogdan ve 7500’e yakın armağan çeşidinin yer aldığı www.oyakpuan.com adresinden hediye siparişi verebilmektedirler. Müşterilerimiz puanlarını yakın zaman içerisinde alışveriş anında para puan olarak da kullanabileceklerdir.

Ayrıca, kredi kartlarında taksit uygulaması Şubat ayı itibarıyle hayata geçmiştir. Pek çok seçkin firmayı taksitli kart  bünyesine katan Oyak Bank’ta üye işyeri sayısını artırmak için çalışmalar hızla devam etmektedir. Müşterilerimiz şu an Türkiye genelinde 1500’e yakın noktada taksit imkanından yararlanabilmektedirler. Artan üye işyeri sayısıyla beraber, Oyak Bank kredi kartı pazarındaki payını artıracaktır.

Haberin Devamı

Oyak Bank çeşitli dönemlerde düzenlediği kampanyalarla müşteri memnuniyetini artırmaktadır. Visa ve MasterCard’ın düzenlediği kampanyalara ilave olarak, Oyak Bank özel günlerde müşterilerini ödüllendiren kampanyalar düzenlemiştir. Örneğin, kredi kartını en çok kullanan 14 kişi Türkiye’nin en güzel tatil köylerinde konaklama fırsatı yakalamışlar, ayrıca düzenlenen kampanya sonucunda yapılan çekilişle 2 şanslı müşterimiz Renault marka otomobil sahibi olmuştur.

Tüm Oyak Bank kredi kartı müşterilerine +destek asistans hizmetleri verilmektedir. +destek sayesinde müşteriler araçları için çekici, evleri için çilingir, tesisat ve elektrik hizmetlerinden ücretsiz yararlanabilmektedirler. Ayrıca, kitap, kaset, CD, çiçek siparişinde bulunabilmekte, İstanbul’da yer alan tiyatro, opera, konser, bale gibi kültürel etkinlikler, futbol karşılaşmaları; uçak ve otobüs seyahatleri ile ilgili bilgi alabilmekte ve bilet siparişi verebilmektedirler. Tüm bu hizmetlerden 7 gün 24 saat boyunca hiçbir ücret ödemeden sadece 0212 328 28 28 no’lu telefonu arayarak faydalanabilmektedirler”.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!