Emrah doğdu ’Bağımsız Türkiye’ diye bağırdı

Güncelleme Tarihi:

Emrah doğdu ’Bağımsız Türkiye’ diye bağırdı
Oluşturulma Tarihi: Şubat 04, 2006 00:00

24 Mart’ta mezarı açılacak olan Cem Karaca’nın eski eşi Feride Karaca, oğlu Emrah Karaca’yla birlikte Hürriyet’in sorularını yanıtlayarak, "Emrah’ı kucağına alan Cem, ’Bağımsız Türkiye’ diye bağırdı" dedi.

EMRAH Karaca’nın, Cem Karaca’nın oğlu olup olmadığı tartışması sürüyor. 24 Mart’ta mezarı açılacak olan Cem Karaca’nın eski eşi Feride Karaca, tartışmaların ve mahkeme sürecinin bu kadar uzamasına tepki gösterdi. Mahkemenin DNA testi için mezarın açılmasına karar vermesini ve yıllardır süren tartışmayı oğlu Emrah Karaca ile birlikte değerlendiren Feride Karaca şunları söyledi: "Cem’le 1972 senesinde Tunç Başaran’ın evinde tanıştık. Bir-iki ay sonra da evlendik. Ben 20 yaşımdaydım, Cem de 28. Cem’in üçüncü evliliğiydi. Birinci çocuğumu düşürdüm. Teknemizin çapasını çekerken. 60 kiloluk bir çapaydı. Çapayı çekmemi Cem istemişti. Sonra o kadar ağladı, o kadar perişan oldu ki ’Ben çocuğumun katiliyim’ diye. Gece çıkıyordu sokağa. Karların üzerine ’Bebeğimi ben öldürdüm’ diye yazıyordu. Sonra ikinci kez hamile kaldım yine düşürdüm. Kısmet Emrah’aymış." Annesinin konuşmasına katılan Emrah Karaca, "Çocuğu olmuyor denilen bir adamın her ne kadar ikisi yaşamıyorsa da üç çocuğu ortaya çıkıyor. Bir de Kültür Koleji’nde okuyorum ve benim okul taksitlerimi ödüyor. Babam değilse neden ödesin" dedi.

"Emrah, 15 Temmuz 1976 saat 10.30’da Cerrahpaşa Tıp Fakültesi’nde dünyaya geldi" diyen Feride Karaca, "Doktorumuz da Prof. Turgay Atasu’ydu. Ankara’da konserde olan Cem’e haberi telefonda kardeşim Azra verdi. Sonra bütün aile hastanede toplandı. Cem, Emrah’ı kucağına aldığında dua etmek yerine ’Bağımsız Türkiye’ dedi. Çok hasta olmasına rağmen, hastaneye gelen dedesi Mehmet Karaca, kulağına eğildi, üç kere adını okudu ve duasını etti" dedi.

Emrah Karaca ise, "Cem Karaca için alkolik olduğu için çocuğu olmaz diyenler oldu. O, alkolik, yollarda düşen, şarkılarının sözlerini unutan, eşi tarafından aldatılan biri durumuna düşürüldü. Ama hiçbir zaman benim ve annemin ağzından böyle bir şey çıkmadı. Tamam içiyordu ama içkisi, baba olmasına engel değildi ki! Zaten tazminat davasını da bu yüzden açtım ben. Önce DNA testi istediler, sonra vazgeçtiler. Çocuk oyuncağı mı bu? Babamın son karısına sesleniyorum; sen kimsin ya, kim oluyorsun? Cem Karaca’nın son iki yılına hasbel kader tanıklık etmiş bir kadından başka bir şey değilsin sen!" diyerek tepkisini dile getirdi.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!