Emeklilere ‘özel avantajlar’

Güncelleme Tarihi:

Emeklilere ‘özel avantajlar’
Oluşturulma Tarihi: Haziran 28, 2018 22:46

DENİZBANK, emekli maaşını 3 yıl boyunca kendisinden alma sözü veren emeklilere 450 TL’ye varan nakit kazanma fırsatı sağlamanın yanında, emekli tanıdıklarını DenizBank’a yönlendiren herkese yönlendirdikleri kişi başına 100 TL nakit hediye kazanma avantajı sunduğunu açıkladı.

Haberin Devamı

Bununla birlikte, prim borcu olanların borcunu ödeyerek emeklilik hakkı imkanı sağlayan 4 ay ödeme ötelemeli kredi ürünü sunduklarını belirten DenizBank Perakende Bankacılık Grubu Genel Müdür Yardımcısı Oğuzhan Özark, yaptıkları marka işbirlikleri ve indirim kampanyaları ile de emeklilerin hayatına değer kattıklarını söyledi. ‘30 Haziran Emekliler Günü’ dolayısıyla tüm emeklilerin özel gününü kutladığını söyleyen Özark, “Emeklilerimizin hayatını Deniz’de güzel kılmak bizim için büyük bir öncelik. Türkiye’de 12 milyonun üzerinde emekli var. Emeklilere verilen değer, ülkelerin gelişmişlik düzeyinin önemli göstergelerinden biri. DenizBank olarak emeklilerin ihtiyaçlarını en iyi anlayan ve beklentilerini karşılayan banka olma vizyonu ile çalışmalarımıza devam ediyoruz.”

Haberin Devamı

ÖNCELİKLİ HİZMET
Emeklilerin, Türkiye’deki tüm DenizBank şubelerinden öncelikli hizmet alabildiğini kaydeden Özark, “Emekliler, 6 bin DenizBank ve PTT ATM’sinin yanı sıra yurtdışındaki tüm banka ATM’lerinden ücretsiz para çekebiliyor. Emekliler, DenizBank şubelerinde sıra beklemeden işlemlerini en hızlı şekilde gerçekleştirirken, kredi taleplerinde indirimli faiz oranlarından ve başka bankalardaki kredi borçları için de özel taksit ve vade avantajlarından faydalanıyor. Uzun yıllar çalışıp biriktirdiklerine, özel mevduat faiz oranları ile daha fazla değer katabiliyor. Yeni emekli olanların bu döneme alışmasına destek sunmayı amaçlayan bankamız, Deniz Kule’de gerçekleştirdiği Emekli Akademi programı ile finansal okuryazarlıktan çini atölyesine, kuşaklar arası iletişimden teknoloji kullanımına yeni deneyimler sunuyor. Emekli Bankacılığı Facebook sayfasında da pek çok kampanya, yarışma, canlı yayın ve pratik bilgiye yer veriliyor” dedi. Özark, DenizBank’ın, Türkiye’de sadece emeklilere özel tasarlanmış kredi kartı Emekli Bonus ile de alışveriş taksitlendirme, harcamalardan bonus kazanma gibi önemli avantajlar sunduğuna da dikkat çekti.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!