Ekonomik otel 2014’te İstanbul’da

Güncelleme Tarihi:

Ekonomik otel 2014’te İstanbul’da
Oluşturulma Tarihi: Haziran 02, 2013 00:00

İLBAK Holding, medya, reklam, madencilik ve inşaat sektöründeki yatırımlarının yanısıra, turizm sektöründe Wyndham Hotels Group ile sadece Amerika’da yer alan ekonomik otel zinciri olan Super 8’i,Türkiye’de hayata geçirecek.

Haberin Devamı

 2012 başında Wyndham ile ilk adımı Ramada Plaza Tekstilkent oteli projesi ile attıklarını ifade eden İlbak Holding Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa İlbak, “Sürdürülen yeni yatırım çalışmaları sonunda Wyndham Hotels Group’la bu kez heyecan duyduğumuz Süper 8 otel projesinde biraraya geldik. Amerika’daki ekonomik business otel zinciri Super 8’in Türkiye lisans hakları ile şehir otelciliğine farklı bir boyut kazandıracağız” dedi.

AVRUPA İLE EŞ ZAMANLI

İlbak Holding’in, bu sözleşme ile 66 ülkedeki 7 bin 380 otel ve 631 bin 800 oda kapasitesi olan Wyndham Hotels Group’nun bünyesinde önümüzde ki 10 yıl içinde Türkiye’de 20 otel açmayı hedeflediğini kaydeden İlbak, Super 8 otelin Istanbul’dan başlayarak 2014 tarihinden itibaren Türkiye’nin çeşitli şehirleride hizmete gireceği bilgisini verdi. Ekonomik business otel sınıfında en büyük otel markalarından biri olduklarını dile getiren Wyndham Hotels Başkan ve CEO’su Eric Danziger, “Konuklarımıza her koşulda, bütçe ve seyahat amacına uygun çözümler sunuyoruz.

Super 8’i Amerika’dan sonra Avrupa’yla eş zamanlı Türkiye’yle buluşturuyoruz” diye konuştu. İlk olarak, 1974 yılında Güney Dakota’da kurulan Super 8 otelleri gelişip zincir olduktan sonra 1993 yılında Wyndham Hotel Group tarafından satın alındı. ABD, Kanada ve Çin genelinde 2 bin 300’ün üzerindeki otel sayısı ile dünyadaki en büyük ekonomik otel zincirlerinden biri konumunda.

 

 

 

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!