Ekonomi yönetimi sandık başında

Güncelleme Tarihi:

Ekonomi yönetimi sandık başında
Oluşturulma Tarihi: Nisan 01, 2019 08:17

EKONOMİ yönetimi de dün sandığa gitti. Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak ile eşi Esra Albayrak, İstanbul Üsküdar’da oylarını kullandılar. Ticaret Bakanı Ruhsar Pekcan, Beykoz'daki Şehit Er Ersin Güner Ortaokulu'nda oyunu kullandı.

Haberin Devamı

Ruhsar Pekcan, eşi Hasan Pekcan ile birlikte oy kullanacağı Şehit Er Ersin Güner Ortaokulu'na geldi. Oy kullanmak için sırada beklerken vatandaşlarla sohbet eden ve fotoğraf çektiren Pekcan, kayıtlı olduğu 1195 numaralı sandıkta oy kullandı. Pekcan, oyunu kullandıktan sonra yaptığı açıklamada, herkesin demokratik hakkını kullandığını belirterek, "Bu seçimlerin huzurlu, mutlu, sağlıklı ve barış içinde geçmesini diliyorum. Hepimize hayırlı uğurlu olsun. Güzel İstanbul'umuza da, memleketimize de, milletimize de..." ifadelerini kullandı.

Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy, Ortaköy Zübeyde Hanım Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nde oy kullandı. Eşi ve çocuklarıyla oy kullanmaya gelen Ersoy, oğullarıyla birlikte oy kabinine girerken, “Bir tanışsınlar istedim sistemle, demokrasiyle” dedi. Seçimlerin herkes için hayırlı olmasını dileyen Bakan Ersoy, “Çok güzel, demokratik bir ortamda güzel bir seçim oluyor. Hayırlara vesile olmasını diliyorum. Başladığı gibi huzurlu bir şekilde bitecek inşallah” dedi.

Haberin Devamı

Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli, 31 Mart Mahalli İdareler Genel Seçimleri için oyunu Sofuoğlu İlkokulunda kullandı. Pakdemirli, “Seçimlerin vatana, millete ve devlete hayırlı olmasını diliyorum. Seçimin barış ve huzur içinde geçmesini istiyorum” dedi. Gün içinde İzmir’e giderek seçim sonuçlarını orada takip edeceğini ifade eden Pakdemirli, gece geç saatlerde Ankara’ya döneceğini bildirdi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!