Dünyaya açılan takılar

Güncelleme Tarihi:

Dünyaya açılan takılar
Oluşturulma Tarihi: Mart 01, 1998 00:00

Haberin Devamı

İstanbul '98 Mücevher, Takı ve Saat Fuarı 5 Mart'ta başlıyor

Saatte yeni tasarımlar

Fuara katılanlar arasında saat sektörünün ünlü markaları ve ithalatçı firmaların ilginç modelleriyle, '98 tasarımları da bulunuyor. 45 firma 130 markayla katılıyor ve her yaşa, her tarza hitap eden saat modelleri sergileniyor. Rolex, Chopard, Patek Phillipe, Gerard Peregaux, Van Cleef & Arpels, Christian Dior gibi şık ve iddialı markaların yanında Omega, Tag, Hauer gibi teknolojinin ünlü markaları da yer alıyor. Spor tarzı benimseyenler Seiko Citizen, Reebok, Lacoste ve Adidas'ın yeni tasarımlarını görebilirler.

TAKIDA SON TEKNOLOJİ

İstanbul '98 Mücevher, Takı ve Saat Fuarı'na bu yıl ilk kez, kaliteli elmas işleme konusunda büyük bir kapasiteye sahip İsrail Elmas Enstitüsü de katılıyor. Fuarın bir ilgi çekici yanı da Türk Takı endüstrisini en son teknolojiyle buluşturan kuyum ve ekipman pavyonu.

ZARİF, GÖRKEMLİ, DEĞERLİ

Kimi zaman zenginliğin, kimi zaman aşkın, kimi zaman da güzelliğin simgesi mücevherler... Zümrüt, elmas, yakut, safir, pırlanta... Bütün bu değerli taşlardan yapılmış, değerli koleksiyonları, İstanbul '98 Uluslararası Mücevher, Takı, Saat ve Malzemeleri Fuarı'nda bulabileceksiniz. Rotaforte A. Ş. tarafından düzenlenen ve Türkiye'nin mücevher, takı, saat sektörünü dünyayla buluşturan fuarın bu yıl 13'sü düzenleniyor. İki ayrı salonda, toplam 20 bin metrekarelik dev bir alana yayılan fuara 19 ülkeden 600'ü aşkın firma katılıyor.

İHRACATI ARTIRACAK

Anadolu'nun köklü takı geleneğini dünyaya tanıtmayı da amaçlayan bu fuarın, Türk takı ve kuyum sektörünün dünyaya açılmasında ve ihracat kapasitesinin yükselmesinde büyük bir rol oynadığı söyleniyor. ABD, Almanya, Avusturya, Belçika, Fransa, Hindistan, Hong Kong, İngiltere, İsrail, Kanada, Kore, Malezya ve Tayland'dan ünlü yabancı firmaların katıldığı fuarda, Türkiye'den özgün model ve koleksiyonlar da göz kamaştıracak. Fuar Yeşilköy-Dünya Ticaret Merkezi'nde 5-8 Mart tarihleri arasında gezilebilecek.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!