Dumankaya mağdurları sorunun çözülmesini istiyor

Güncelleme Tarihi:

Dumankaya mağdurları sorunun çözülmesini istiyor
Oluşturulma Tarihi: Aralık 15, 2018 16:53

Dumankaya İnşaat'tan ev alan binlerce kişi, kayyum atama kararının üstünden 2 yılı aşkın bir süre geçmesine rağmen, herhangi bir adım atılmadığını belirtti. 15 Temmuz darbe girişimi sonrası kayyum ataması ile birlikte TMSF yönetimine giren şirketin 'Adres Sancaktepe' projesinden ev alan mağdurlar bugün yaptıkları basın açıklaması ile sorunun çözülmesini istedi.

Haberin Devamı

DUMANKAYA Grubunun, Mozaik, Modern Vadi, Adres Sancaktepe, Fikirtepe 1 ve Fikirtepe 2 projeleri tamamlanmayı bekliyor. Anılan projelerden ev alan 3 bini aşkın aile sorunun çözülmesini istiyor.

Konu ile ilgili, Dumankaya'nın ' Adres Sancaktepe' projesinden ev alan aileler Üsküdar'da bir araya geldi. Yapılan basın açıklamasında, kayyum atamasının

Dumankaya mağdurları sorunun çözülmesini istiyor

üstünden 2 yılı aşkın bir sürenin geçtiği kaydedilerek

"Ev alan vatandaşlar olarak, gayrimenkül noter sözleşme bedellerinin tamamını peşin ve banka kredisi ile ödemiş olduğumuz Dumankaya Adres Sancaktepe projesi inşaatını mevcut Dumankaya kayyum yönetim kurulu üyeleri basiretli bir tüccar gibi yönetememiş yarım kalan inşaatımızı başlatmayarak ailelerimizde çok ciddi maddi ve manevi mağduriyetler oluşturmuştur" denildi.

Haberin Devamı

Sürekli oyalandıkları iddiasında bulunulan açıklamada, şirket kaynaklarının eşit harcanmadığı öne sürüldü. Açıklamanın devamında "Çocuklarımızın rızkı olan evimize ivedilikle başlamalarını talep ederiz" denildi.

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!