Düğünlerinde iş dünyası buluştu balayı için Maimus’a gidiyorlar

Güncelleme Tarihi:

Düğünlerinde iş dünyası buluştu balayı için Maimus’a gidiyorlar
Oluşturulma Tarihi: Haziran 29, 2009 00:00

Akfen Holding Yönetim Kurulu Başkanı Hamdi Akın’ın oğlu Selim Akın, dört yıl önce arkadaşları aracılığı ile tanıştığı Dilara Altürk’le evlendi.

Haberin Devamı

MUHTEŞEM DÜĞÜNDEN FOTOĞRAFLAR

Rixos Otel’deki düğünde Türk iş ve cemiyet hayatının önemli isimleri bir araya geldi. Hamdi Akın, eşi Şafak Akın ve gelinin babası Ertuğrul Altürk ile annesi Nurhayat Altürk’ün ev sahipliği yaptığı düğünde göze çarpan isimlerden bazıları şöyle: Doğuş Holding Yönetim Kurulu Başkanı Ferit Şahenk, Limak Holding Yönetim Kurulu Başkanı Nihat Özdemir, Nurol Holding Yönetim Kurulu Üyeleri Oğuz ve Erol Çarmıklı ile eşleri, Özaltın Holding Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Hayrettin Özaltın ve eşi Aytuğ Özaltın, Trabzonspor Başkanı Sadri Şener, TAV İcra Kurulu Başkanı Sani Şener, Gama Holding Yönetim Kurulu Başkanı Erol Üçer, DP eski Genel Başkanı Mehmet Ağar, Bilkent Üniversitesi Kurucusu Prof. Dr. İhsan Doğramacı, Bilkent Üniversitesi Rektörü Profesör Doktor Ali Doğramacı, Ankara Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Cemal Tuluğ, İtalya’nın Ankara Büyükelçisi Carlo Marsili’nin yanı sıra, İş Bankası Genel Müdürü Ersin Özince.

Balayı Maimus Adası’nda

Genç çifte İhsan Doğramacı ve Mükremin Çelik şahitlik yaptı. Karşılıklı imzaların ardından İhsan Doğramacı, evlilik cüzdanını daha iyi saklayacağını düşündüğü geline verdi. Dört yıl önce arkadaşları aracılığı ile tanışan Selim Akın ve Dilara Altürk, ekim ayında nişanlandı. Akfen Holding’de çalışan Akın ve Denizbank’ta çalışan Altürk çifti balayı için Hint Okyanusu’nda bulunan Maimus Adası’na gittiler. İstanbul ve Ankara sosyetesini bir araya getiren gecede hanımlar birbirinden şık kıyafetleriyle göz kamaştırıyordu. Gecenin öne çıkan isimleri arasında Erol ve Figen Çarmıklı çiftinin kızları Gözde Çarmıklı, Ferit Şahenk’in eşi Diana Şahenk, Hamdi Akın’ın kızı Pelin Akın, Olga Elnikova yer aldı.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!