Dostluk tatili

Güncelleme Tarihi:

Dostluk tatili
Oluşturulma Tarihi: Ocak 07, 2014 15:38

İstanbul Başsavcı Vekili Zekeriya Öz’ün bir şirketin ağırlamasıyla Dubai seyahatine katıldığı yönündeki haberlere ilişkin açıklama yapan Ağaoğlu Şirketler Grubu Başkanı Ali Ağaoğlu, “Zekeriya Öz Şirketimizin Uluslararası Satış Koordinatörü Halil İbrahim Demirhan’ın 15 yıllık dostu. Bu nedenle Dubai’de ağırlandı” dedi.

Haberin Devamı

17 Aralık’ta başlayan ve yankıları devam eden yolsuzluk ve rüşvet operasyonunun başındaki isim Başsavcı Vekili Zekeriya Öz’ün ailesiyle birlikte Dubai’ye yaptığı seyahatin faturası tartışma yarattı.

77 bin 500 liralık faturanın bir inşaat şirketince ödendiği iddialarından sonra açıklama yapan Öz, “Masraflarımı ben ödedim” dedi. Ancak Ağaoğlu Şirketler Grubu Başkanı Ali Ağaoğlu tatil bedelinin Dubai temsilciliği tarafından karşılandığını doğruladı.

Yurtdışına konut satışı ve iş ortaklılıkları için kurdukları Dubai temsilciğinin 15 yıldır faaliyet gösterdiğini söyleyen iş adamı Ali Ağaoğlu, “Savcı Zekeriya Öz bizim uluslararası Satış Koordinatörümüz Halil İbrahim Demirhan’ın 15 yıllık dostu. Bu nedenle kendisini ağırlamak istemiş. Olay bizim bilgimiz dahilinde oldu” dedi.

Haberin Devamı

Ağaoğlu, bahsi geçen temsilcilik aracılığıyla 800 milyon dolarlık konut satışı gerçekleştirdiklerini ifade etti.

BAKMADAN GEÇME!