Gram altın ve çeyrek altında son durum nasıl? 24 Mayıs güncel altın fiyatları

Güncelleme Tarihi:

Gram altın ve çeyrek altında son durum nasıl 24 Mayıs güncel altın fiyatları
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 23, 2018 08:16

Altın fiyatları doların Fed tutanaklarının ardından kayıplarını artırmasıyla art arda ikinci günde de hafif yükseldi. Vatandaşlar ise güncel altın fiyatları hakkında bilgi edinmek ve altın piyasalarının nabzını tutmak için, 24 Mayıs çeyrek altın fiyatları hakkında bilgi almak istiyor. Peki, altın fiyatları bugün ne kadar oldu? Çeyrek altın ne kadara satılıyor?

Haberin Devamı

Son günlerde yükseliş trendinde olan altın fiyatları, yeni günün başlamasıyla birlikte en çok merak edilen konular arasında yer almaya başladı. Piyasalardaki güncel altın fiyatlarını merak eden vatandaşlar, en çok çeyrek altın fiyatlarını sorguluyor. Peki, çeyrek altın ne kadar? Altın ne kadar oldu? İşte, 24 Mayıs güncel altın fiyatları....

Altının gram fiyatı, güne yükselişle başlamasının ardından 195,1 lira seviyelerinde dengeledi. Dün, tüm zamanların en yüksek seviyesi olan 204,9 liraya kadar yükselen altının gram fiyatı, Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası'nın (TCMB) faiz kararı sonrası gerileyen döviz kurlarının etkisiyle düşüşe geçerek, günü önceki kapanışa göre yüzde 1,8 azalışla 190,3 liradan tamamladı.

ALTININ GRAM FİYATI NE KADAR?

Altının gram fiyatı çarşamba günü 201 lirayı görerek tüm zamanların en yüksek seviyesine ulaşmıştı. Altının gram fiyatı şuan ise, 195 tl civarlarında seyrediyor.

Haberin Devamı

ÇEYREK ALTIN NE KADAR?

En çok tercih edilen ve güncel fiyatı merak edilen çeyrek altında yükseliş trendinde. Piyasalarda 311 liradan alına çeyrek altının satış fiyatı ise, 320 lira olarak işlem görüyor.

CUMHURİYET ALTINI NE KADAR?

Yatırımcıların gözdesi cumhuriyet altınının fiyatı da son günlerin en çok merak edilenlerinden oldu. 1.331 liradan satılan cumhuriyet altının alış fiyatı ise, 1.351 lira.

YARIM ALTIN NE KADAR?

Fiyatı merak konusu olan bir diğer altın türü ise yarım altın oldu. Çeyrek altın kadar popüler olmasa da güncel durumu merak edilen yarım altın, 640 liradan kendine alıcı buluyor.

 

BAKMADAN GEÇME!