Doğan Hayat'dan eczacılara güvence

Güncelleme Tarihi:

Doğan Hayatdan eczacılara güvence
Oluşturulma Tarihi: Nisan 17, 1998 00:00

Haberin Devamı

Tüm Eczacılar Üretim, Temin, Dağıtım Kooperatifler Birliği bünyesinde kurulan Eczacılar Sigorta şirketi ve AYEK (Anadolu Yakası Eczacılar Kooperatifi) Doğan Hayat Sigorta güvencesi altına girdi. Doğan Hayat, eczacıların sağlık problemlerini çözmeyi hedefleyen bir çalışma ile AYEK ve birlik üyelerini sigortaladı.

Başak Hayat sigorta kuruldu

Başak Hayat Sigorta, sigorta mevzuatının gerektirdiği şartları ve kanuni işlemleri yerine getirerek hayat, sağlık ve ferdi kaza branjlarında faaliyet göstermek üzere kuruldu. 500 milyar lira sermayeyle kurulan Başak Hayat Sigorta şirketinin Genel Müdürlüğü'ne vekaleten Tevfik Cansız, Genel Müdür Yardımcılığına vekaleten Olgun Küntay getirildi.

Magdeburger'den hastaneye güvence

Magdeburger Sigorta tarafından teminat altına alınan Özel Rana Balkan Hastanesi, 9 Mart 1998 tarihinde Devlet Bakanları Güneş Taner ve Yücel Seçkiner tarafından hizmete açıldı. Yönetim Kurulu Başkanlığını ve Başhekimliğini Dr. Tahir Aslan'ın yaptığı hastanede Galatasaraylı futbolculardan Arif Erdem, Okan Buruk ve Hakan Ünsal ile Uğur Tütüneker de ortak olarak bulunuyor. İstanbul Beşyüzevler'de hizmet verecek hastane 5 katlı binada kardiyoloji, cerrahi ve bebek yoğun bakım üniteleri mevcut.

Sektörün yeni şirketi Dost'dan ilk toplantı

Sigorta sektörüne yeni katılan Dost Sigorta 1. Acenteler Eğitim Programını Antalya Belek Turtel Belis Oteli'nde gerçekleştirdi. Kısa sürede Türkiye genelinde acente teşkilatlanmasını gerçekleştiren Dost Sigorta, 72 ayrı acenteden 120 katılımcıyla genel sigortacılık, teknik branşlar ve hasar konularında eğitim verdi. Sosyal aktiviteleri ve gezi programı ile de renklendirilen program altı gün sürdü.






Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!