Disney Channel ücretsiz yayın için gün sayıyor

Güncelleme Tarihi:

Disney Channel ücretsiz yayın için gün sayıyor
Oluşturulma Tarihi: Ocak 09, 2012 00:00

Uydu üzerinden ücretsiz ve şifresiz yayına hazırlanan Disney Channel, genç starı Debby Ryan'ın da katıldığı bir partide Türk izleyicilerle ve kanalın bilinen karakterlerini buluşturdu.

Haberin Devamı

Disney Channel’in uydu üzerinden ücretsiz ve şifresiz yayına başlaması nedeniyle düzenlenen partisine Disney Channel’in genç starı Debby Ryan, Mickey ile Minnie Fare ile birlikte katıldı. Aralarında iş, sanat ve magazine dünyasından ünlülerin de olduğu 400’ü aşkın davetlinin katıldığı Disney Channel partisinde, üç boyutlu Güzel ve Çirkin filmi ile kanalın yeni sitcom’u Jessie’nin gösterimi yapıldı. Disney Channel’in çocuk odaklı ve aileyi de kapsayan programları, 12 Ocak’tan itibaren Türkiye’de 11 milyon hanede izlenebilecek.

Citys’ Nişantaşı Alışveriş Merkezi’nde gerçekleştirilen Disney Türkiye partisinin ardından görüşlerini paylaşan The Suite Life on Deck’in ve yakında yayına girecek Jessie’nin yıldızı Debby Ryan, İstanbul’u ilk defa ziyaret ettiğini ve ‘muhteşem’ zaman geçirdiğini ifade etti. Debby Ryan, şunları söyledi: “Rol aldığım yeni dizi Jessie, Disney Channel partisinde çok güzel eleştiriler aldı. Disney Channel uydudan yayına başladığında, bütün Türkiye’de milyonların dizimi seyredecek olduğunu düşünmek gerçekten heyecan verici… Ayrıca ‘Zil Çalınca’ dizisinin Türk oyuncularıyla tanışmak da büyük bir zevkti. Eminim ki onlar da Türkiye’de büyük projelere imza atacaklar.”

Haberin Devamı

The Walt Disney Company Türkiye, Yunanistan ve Kıbrıs Bölge Müdürü Sinan Ceylan ise “The Walt Disney Şirketinin amiral gemisi Disney Channel’ın uyduda yayına başlayacak olmasıyla ilgili partimize katılan misafirlerimizin heyecanı gözle görülür derecedeydi. Biz de bu heyecanı 2012 yılında ülke geneline yaymayı dört gözle bekliyoruz” diye konuştu.

Disney Channel Türkiye, 2-14 yaş arasındaki çocuklar ve ailelere birbirinden farklı programlar sunuyor. 12 Ocak 2012 tarihinden itibaren Türkiye’deki izleyicilerin Disney Channel’in sevilen programları arasında bulunan Haydi Çalkala, Waverley Büyücüleri, Yetenek Çiftliği, Zack ve Cody’nin Lüks Yaşamı; High School Serisi, Lemonade Mouth ve İyi Şanslar Charlie gibi orjinal Disney filmleri ile Mickey ve Minnie Fare’nin Kulüp Evi ile Fineas ve Förb gibi popüler animasyonları izlemesi için sadece bir uydu dekoderine sahip olması yetecek.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!