Dijitalleşme için efor harcanmalı

Güncelleme Tarihi:

Dijitalleşme için efor harcanmalı
Oluşturulma Tarihi: Mart 09, 2016 23:29

CAPITAL ve Ekonomist dergileri öncülüğünde iş dünyasının artık geleneksel buluşma noktası haline gelen CEO Club’ın dünkü toplantısında iş dünyasında dijitalleşmenin önemi, bu çağda müşteri beklenti ve ihtiyaçları ele alındı, dijital şirket olmanın ipuçları paylaşıldı.

Haberin Devamı

Vodafone Türkiye’nin ana sponsor olduğu ve GE Türkiye’nin de etkinlik sponsoru olarak yer aldığı toplantı, Vodafone Türkiye CEO’su Gökhün Öğüt’ün açılış konuşması ile başladı. Toplantıda GE Türkiye CEO’su Canan Özsoy da ‘İnovasyon Barometresi-İş Dünyası Mesajlar’ başlıklı bir sunum yaptı. Açılış konuşmalarının ardından Vodafone Türkiye İcra Kurulu Başkan Yardımcısı Engin Aksoy’un moderatörlüğünde gerçekleşen ‘Dijital Şirketler’ temalı oturuma ise Garanti Bankası Genel Müdürü Ali Fuat Erbil, Ağaoğlu Şirketler Grubu CEO’su Önder Halisdemir, Migros Türk CEO’su Ömer Özgür Tort ve Brisa CEO’su Yiğit Gürçay konuşmacı olarak katıldı.

MÜŞTERİNİN ACISI AZALMALI

Paneldeki konuşmasında her sektörün müşteri için var olduğunu hatırlatan Garanti Bankası Genel Müdürü Erbil, artık şirketlerin müşterilerine bir hizmet verirken dijitali nasıl kullanabilecekleri sorusunu mutlaka cevaplamaları gerektiğinin altını çizdi. “Acı çektirmek bankacıların fıtratında var” diyen Erbil, telefonda beklemenin de müşteri için bir acı olduğunu, kendilerinin bunu azaltmaya, dijital ile çözmeye çalıştıklarını belirtti.
Dünyanın konuştuğu dördüncü Endüstri Devrimi’nin dijitalleşmeyle mümkün olacağına dikkat çeken Vodafone Türkiye CEO’su Öğüt ise, “Dijitalleşme, sağlıktan tarıma, her sektörde sağladığı verimlilik artışıyla sürdürülebilir ekonomik büyümenin ve toplumsal gelişimin lokomotifi durumunda” diye konuştu.

 

 

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!