Datageyt Bilgisayar ve Reysaş yarın Borsa'da

Güncelleme Tarihi:

Datageyt Bilgisayar ve Reysaş yarın Borsada
Oluşturulma Tarihi: Şubat 09, 2006 10:37

Datageyt Bilgisayar Malzemeleri ile Reysaş Taşımacılık ve Lojistik Ticaret yarından itibaren Borsa’da işlem görmeye başlayacak.

İMKB’den yapılan açıklamada, Datageyt Bilgisayar Malzemeleri şirketinin "DGATE" şifresiyle halka arz fiyatı olan 3.5 YTL baz alınarak yarından itibaren Yeni Ekonomi Pazarı’nda işlem görmeye başlayacağı belirtildi. Reysaş Taşımacılık ve Lojistik Ticaret A.Ş. de, "RYSAS" koduyla halka arz fiyatı olan 4 YTL baz alınarak yarından itibaren Ulusal Pazar’da işlem görmeye başlayacak.

Datageyt Bilgisayar Malzemeleri şirketinin 6.6 milyon YTL’lik sermayesinin yüzde 30.30’unu karşılayan toplam 2 milyon YTL’lik hisse senedi halka arz edildi. Hisse senetlerini toplam bin 368 kişi aldı. Bu hisselerin dağıtıldığı kişilerin 968’ini küçük bireysel yatırımcı, 63’ünü alım gücü yüksek bireysel yatırımcı, 15’ini yurt içi kurumsal yatırımcılar oluştururken, hisseleri 5 yabancı kurumsal yatırımcı ve 317 indeks grubu çalışanı satın aldı.

Reysaş Taşımacılık ve Lojistik Ticaret’nin ek satış hakkı dahil olmak üzere toplam 17 milyon 250 YTL’lik hissesi halka arz edildi. Firmanın hisse senetlerini toplam 8 bin 42 kişi aldı. Bu kişilerin 7 bin 939’unu yurt içi bireysel yatırımcı, 63’ünü yurt içi kurumsal yatırımcı ve 40’ını da yurtdışı kurumsal yatırımcı oluşturdu.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!