Danıştay Telekom'da fiyat için detaylı bilgi istedi

Güncelleme Tarihi:

Danıştay Telekomda fiyat için detaylı bilgi istedi
Oluşturulma Tarihi: Ekim 18, 2005 17:56

Danıştay 13. Dairesi, Türk Telekom'un yüzde 55 oranındaki hissesinin blok olarak satılmasına ilişkin ihalenin iptaline yönelik davada fiyat için detaylı bilgi istedi

Haberin Devamı

Danıştay 13. Dairesi, Türkiye Haber-İş Sendikası'nın 4 Temmuz 2005 tarihli ihale komisyonunu karanının iptali ve yürütmenin durdurulması istemiyle açtığı davayı bugün görüştü.

Danıştay, Türk Telekom'un yüzde 55 oranındaki hissesinin blok olarak satılmasına ilişkin ihale komisyonu kararının iptali ve yürütmenin durdurulması istemiyle açılan davada ara karar verdi. Yüksek Mahkeme, ara kararıyla, Özelleştirme İdaresi Başkanlığı'ndan Türk Telekom'un hisse değerinin tespitine yönelik Değer Tespit Komisyonu Raporu'nun belirlenen değer tespitine nasıl ulaşıldığı konusunda detaylı bilgi istedi.

Danıştay 13. Dairesi, söz konusu bilgi ve belgeler Özelleştirme İdaresi Başkanlığı'ndan geldikten sonra yürütmenin durdurulması istemini karara bağlayacak. 13. Daire, bu bilgi ve belgelerin verilmesi için Özelleştirme İdaresi Başkanlığı'na süre tanıdı. (AA)

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!