Daikin'den yeni mezunlara Avrupa'da iş imkanı

Güncelleme Tarihi:

Daikinden yeni mezunlara Avrupada iş imkanı
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 20, 2012 12:05

Bu yıl üniversiteden mezun olan gençler arasından seçilecek iki genç yönetici adayı bir yıl boyunca Daikin Avrupa’da, üç kişi de Daikin Türkiye’de hem eğitim hem çalışma imkanına sahip olacak.

Haberin Devamı

160 ülkede faaliyuet gösteren Daikin, uluslararası tecrübeye sahip insan kaynağı yetiştirilmesine öncülük etmek amacıyla yeni bir kariyer projesi hayata geçiriyor.

Daikin, her yıl devam edecek “Daikin Global Trainee” projesi ile geleceğin yöneticisi olmayı hedefleyen gençlere Avrupa’da kariyer imkânı sunuyor. “Daikin Global Trainee” kapsamında, üniversitelerin işletme ve mühendislik bölümlerinden bu yıl mezun olan gençler, Daikin’in Avrupa’daki merkezlerinden birinde işe başlayarak, ülke sınırlarına bağlı kalmadan kendini geliştirme ve uluslararası tecrübeye sahip olma fırsatı yakalayacak.

Projeye başvurular 15 Temmuz-20 Ağustos tarihleri arasında www.daikinkariyer.com adresi üzerinden yapılabilecek. Adayların başvuru sırasında doldurdukları formlar üzerinden yapılacak ilk değerlendirme sonucunda 10 aday finale kalmaya hak kazanacak. Jüri tarafından mülakata tabi tutulacak bu 10 finalist arasından seçilecek beş başarılı genç için Daikin kariyer yolculuğu başlayacak.

Haberin Devamı

İki kişi, 1 Ekim 2012 tarihi itibarıyla Daikin Avrupa’nın merkezi Belçika’da üç farklı departmanda üçer ay boyunca hem eğitim alıp hem de çalışacak. Genç profesyoneller daha sonra, Daikin Avrupa’ya bağlı farklı ülkelerde çalışma imkanına sahip olacak. Dereceye giren üç genç ise Daikin Türkiye’de çalışma hayatına başlayacak.

Seçim sürecinde adayların; eğitim geçmişi, İngilizce düzeyi, kendini ifade edebilme yeteneği, liderlik ve girişimcilik özelliği, geleceğe yönelik hedefleri ve bunu sergileme kabiliyeti ile sivil toplum kuruluşlarında görev alma becerisi ve hobileri dikkate alınacak.


Jüri üyeleri:
Akın Öngör/ Capital CEO Club Başkanı
Cemal Kişmir/ Cardiff/BNP Paribas
Prof. Dr. Deniz Ülke Arıboğan/ Bahçeşehir Üniversitesi
Hasan Önder/ Daikin Türkiye CEO
Hüsnü Akhan/ Doğuş Holding CEO
Mehmet Rauf Ateş / Doğan Burda
Meral Tamer/ Milliyet Gazetesi Yazarı
Murat Yeşildere/ Egon Zehnder International
Serdar Erener/ Alameti Farika Ajans Başkanı
Servet Topaloğlu/ Nord Holding Türkiye CEO
Tayfun Bayazıt/ Bayazıt Danışmanlık
Tuna Gülenç / Daikin Türkiye Genel Müdür Yardımcısı
Wim De Sacht / Daikin Europe NV Stratejik Planlama ve  İnsan Kaynaklarından Sorumlu Başkan Yardımcısı
Wim Vangeenberghe / Daikin Europe NV Satış Bölümü Genel Müdürü ve Yönetim Kurulu Üyesi

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!