D-Smart “Cazibe Merkezleri”ne odaklanıyor

Güncelleme Tarihi:

D-Smart “Cazibe Merkezleri”ne odaklanıyor
Oluşturulma Tarihi: Haziran 20, 2017 09:52

D-Smart, dijital bağlantılı yaşamı avantajlı fiyatlarla her bölgede erişilebilir kılmak için 23 illi kapsayan "Cazibe Merkezleri"ne özel geliştirdiği paketlerini duyurdu.

Haberin Devamı

D-Smart, dijital bağlantılı yaşamı avantajlı fiyatlarla her bölgede erişilebilir kılmak için, 23 illi kapsayan "Cazibe Merkezleri"ne özel, TV ve internet paketleri sunmaya başladı.

D-Smart’ın bu projesi için değerlendirmelerini paylaşan D-Smart CEO’su Mükremin Sarıer; “Türkiye’de ‘Cazibe Merkezi’ olarak ilan edilen 23 ilimiz, ekonomik kalkınmanın ivme kazanması için çeşitli yatırım teşvikleri ile destekleniyor. Bu illerimize baktığımızda sabit internet sahipliği oranının Türkiye ortalamasının yarısı kadar olduğunu görüyoruz. Biz de D-Smart olarak sosyal ve bilgi toplumu yolundaki gelişmeye destek olmak için bu illere özel hazırladığımız kampanyamız ile dijital bağlantılı yaşamı ve teknolojiyi avantajlı fiyatlarla daha erişilebilir hale getirdik.

Haberin Devamı

Bugün, her cebe hitap eden yalın, anlaşılır paket yapımız ve “dostdoğru” hizmet anlayışımızla internet ve TV tarifelerimizi özel indirimlerle sunmaktan büyük mutluluk duyuyoruz. 2017 yılı ilk çeyreğini büyüme ile tamamladık. Önümüzdeki süreçte de bu ivmeyi arttırarak sürdüreceğimize inancımız tam. D-Smart olarak markamıza yatırım yapıyor, abonelerimizi dinliyor, yeni çözümler geliştiriyoruz. Abonelerimizin memnuniyeti için, D-Smart İnternet ve TV’yi avantajlı fiyatlarla Türkiye’nin her bölgesinde erişilebilir kılmak için değerli iş ortaklarımız ile birlikte tek yürek çalışmaya devam edeceğiz” dedi.

Program, 23 ili kapsıyor:
Adıyaman, Ağrı,Ardahan, Batman, Bayburt, Bingöl, Bitlis, Diyarbakır, Elazığ, Erzincan, Erzurum, Gümüşhane,Hakkari, Iğdır, Kars, Malatya, Mardin, Muş, Siirt, Şanlıurfa, Şırnak, Tunceli ve Van.

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!