CNBC-e resmen Discovery Medya'ya satıldı

Güncelleme Tarihi:

CNBC-e resmen Discovery Medyaya satıldı
Oluşturulma Tarihi: Eylül 10, 2015 18:06

Rekabet Kurulu, Enformasyon Reklamcılık ve Filmcilik San. ve Tic. AŞ'nin (CNBC-e) tam kontrolünün, Discovery Medya Hizmetleri Ltd. Şti. tarafından devralınması işlemine izin verdi.

Haberin Devamı

Rekabet Kurumunun internet sitesinde yer alan duyuruya göre, Kurul tarafından, CMC İletişim Bilgisayar Reklam ve Danışmanlık Hizmetleri San. Tic. AŞ' nin tek kontrolünün Uluslararası Çağrı Merkezi Hizmetleri AŞ tarafından devralınması işlemine onay verildi.

CNBC-e resmen Discovery Medyaya satıldı
CNBC-E DİSCOVERY COMMUNİCATİONS'A SATILIYOR

Peninsula İstanbul Holdings AG ve Salıpazarı Liman İşletmeciliği ve Yatırımları AŞ teşebbüsleri tarafından Peninsula İstanbul Otel İşletmeciliği AŞ üzerinde eşit oranda hissedarlık yapısı ile ortak girişim kurulması işlemine izin veren Kurul, Assan Bilişim AŞ, İspak İzmit Sıvı Paketleme San. ve Tic. AŞ ve Kibar Sigorta Aracılık Hizmetleri AŞ'nin, Sicpa Assan Ürün Güvenliği San. ve Tic. AŞ'deki paylarının tamamının Sicpa Finance SA tarafından devralınması işlemini de uygun buldu.

CNBC-E'YE İZİN ÇIKTI

Haberin Devamı

Kurul'dan, CNBC-e'nin tam kontrolünün Discovery Medya Hizmetleri Ltd. Şti. tarafından devralınması işlemine de izin çıktı. Rekabet Kurulu, Pozitron Medya Holding AŞ hisselerinin tamamının ve tek kontrolünün Krea İçerik Hizmetleri ve Prodüksiyon AŞ tarafından devralınması, Callpex Çağrı Merkezi ve Müşteri Hizmetleri AŞ ile Bin Çağrı Hizmetleri AŞ'nin belli oranda hissesinin Webhelp SAS tarafından devralınması işlemlerine onay verdi.

MİTSUBİSHİ KARARI

Mitsubishi Heavy Industries Limited iştiraki olan Mitsubishi Agricultural Machinery Co. Ltd. şirketinin hisselerinin Mahindra & Mahindra Limited tarafından devralınarak Mitsubishi Agricultural Machinery Co. Ltd. üzerinde ortak kontrol tesis edilmesi işlemine izin veren Kurul, Kawasaki Heavy Industries Ltd. tarafından kontrol edilen KCM Corporation'ın kontrolünün Hitachi Construction Machinery Co. Ltd. tarafından devralınması işlemini de onayladı.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!