Citibank Türkiye'de sinemacı oldu

Güncelleme Tarihi:

Citibank Türkiyede sinemacı oldu
Oluşturulma Tarihi: Ocak 27, 1999 00:00

Haberin Devamı

Türkiye'de en aktif yabancı bankaların başında gelen Citibank, dünyada ilk kez başlattıkları bir uygulamayı İstanbul'da devreye soktu. İstanbul'da Capitol alışveriş merkezindeki sinema salonlarından ikisinde film gösterimleri artık Citibank'ın sponsorluğunda yapılacak.

Capitol Citibank sinemalarının açılışını yapan bankanın Avrupa, Orta Asya ve Afrika Genel Müdürü Tim Kelly yaptı. Açılışın ardından 5 Şubat'ta gösterime girecek olan Devlet Düşmanı (Enemy Of The State) filminin de galası yapıldı. Citibank'ın böyle bir ilki başlatırken, özel yaşamın gizliliği üzerine kurulu olan ‘‘Devlet Düşmanı’’ filmini seçmesi de dikkat çekiciydi. Neden böyle bir ilki Türkiye'de, başlattıkları yolundaki sorumuza Kelly, ‘‘Türkiye bizim için bir numara’’ karşılığını verdi.

Türkiye'de ilk kez Citibank'ın gerçekleştirdiği, bankacılık işlemlerinin kolaylıkla yapılabileceği bir donanıma sahip olan sinema salonu, hem sinema keyfini hem de banka şubesi rahatlığını yaşatıyor. Capitol Citibank sinemalarında, ATM ve elektronik kredi kartı ödeme makinalarını kullanarak bankacılık işlemlerini de sıra beklemeden rahatça yapmak mümkün.



Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!