Altın fiyatlarında son durum ne? Çeyrek altın ve gram altın fiyatları ne kadar oldu?

Güncelleme Tarihi:

Altın fiyatlarında son durum ne Çeyrek altın ve gram altın fiyatları ne kadar oldu
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 18, 2018 10:02

Altın fiyatları jeopolitik belirsizliklerin yaşandığı ve doların hafif zayıf seyir izlediği bir ortamda altın fiyatlarında da sık sık hareketlilik yaşanıyor. Altının gram fiyatı, haftanın son işlem gününe düşüşle başlamasının ardından 185 lira seviyesini derledik. Peki haftanın son işlem gününde çeyrek altın ne kadar oldu? İstanbul Kapalıçarşı'da alınıp satılan altın türlerinin, önceki kapanış ve bugünkü son durumu derledik.

Haberin Devamı

Hafta sonunun yaklaşmasıyla birlikte altın fiyatlarına yönelik araştırmalar hız kazandı. Özellikle düğün, nişan, sünnet gibi organizasyonlara katılacak olan vatandaşlar, çeyrek ve gram altının güncel fiyatını merak ediyor. Kapalıçarşı'da çeyrek altın 303 lira, Cumhuriyet altını da 1.238 liradan satılıyor. Peki serbest piyasada altın fiyatları ne kadar?

Altın fiyatları gün içindeki hareketlenmesiyle yatırımcıların dikkatini çekmeye devam ediyor. Çeyrek altın ve gram altın gibi yatırım amacıyla da kullanılabilen ve hediyelik olarak da işlem gören altın türleri piyasa da şuan en çok satılan ve bozdurulan ürünler arasında yer alıyor. Peki altın fiyatlarındaki son durumun ardından, çeyrek altın ve gram altın fiyatları ne kadar oldu? İşte altın fiyatlarında son durum

Haberin Devamı

Altının gram fiyatı şu an itibari ile 185,97 liradan işlem görüyor. Çeyrek altın fiyatları artış göstererek 303 lirayı aşmış durumda. Altının ons fiyatı ise bin 288 seviyesinde. Cumhuriyet altının satış fiyatı ise 1239 lira 

Kapalıçarşı'da çeyrek altın 303 lira, Cumhuriyet altını da 1.239 liradan satılıyor.

ALTIN FİYATLARI DÜN GÜNÜ NASIL KAPATTI?

Kapalıçarşı'da 24 ayar külçe altının gramı günü yüzde 0,65 artışla 184,70 liradan tamamladı. İstanbul Kapalıçarşı'da, bugün kapanışta çeyrek altın 303,00 lira, Cumhuriyet altını 1.236,00 liradan satılırken, 24 ayar külçe altının gram fiyatı ise dünkü kapanışa göre yüzde 0,65 yükselişle 184,70 liradan işlem gördü.

ALTIN FİYATLARINI ANLIK TAKİP ETMEK İÇİN TIKLAYIN

BAKMADAN GEÇME!