Altın fiyatları bugün ne kadar? 26 Nisan çeyrek altında son durum

Güncelleme Tarihi:

Altın fiyatları bugün ne kadar 26 Nisan çeyrek altında son durum
Oluşturulma Tarihi: Nisan 24, 2018 09:42

Yeni günün başlamasıyla birlikte güncel altın fiyatlarını merak eden vatandaşlar ve yatırımcılar, 26 Nisan altın fiyatları hakkında araştırma yapmaya başladı. Altın fiyatları, fikir sahibi olmak isteyen kişiler tarafından sorgulanmaya devam ediyor. Peki 26 Nisan'da güncel altın fiyatları ne kadar oldu? Çeyrek altın ve yarım altın ne kadar? Cumhuriyet altını ne kadara satılıyor?

Haberin Devamı

Altın fiyatları ve dolar kurundaki son durum haftanın ortasında da yakından takip ediliyor. Altın veya dolar yatırımlarını en iyi şekilde değerlendirmek isteyen yatırımcılar, piyasalardaki son durumu an be an takip ediyor. Peki çeyrek altın ne kadar? 

Altının gram fiyatı saat saatlerinden beri 173, 49 lira seviyesinde seyrediyor. Fiyatı en çok merak edilen çeyrek altın ise 284,91 TL'den satılıyor. Yatırımcıların gözdesi Cumhuriyet Altını da 1,163 Liradan satılıyor.

GÜNCEL ALTIN FİYATLARINI TAKİP ETMEK İÇİN TIKLAYINIZ

DOLAR NE KADAR OLDU?

Bankalararası piyasada dolar 4,08'in üzerinde, euro 5 liranın altında işlem görüyor. Piyasaların gözü kulağı Merkez Bankası'nın vereceği faiz kararına çevrildi. Merkez Bankası'nın geç likidite penceresi faiz oranında artışa gitmesi bekleniyor. Karar saat 14.00'te açıklanacak. Kritik açıklama öncesinde bankalararası piyasada dolar/TL 4,08'in üzerinde seyrediyor.

Haberin Devamı

Euro/TL 5 liranın altında hareket ediyor.

ALTIN FİYATLARI DÜN NE KADAR?

ÇEYREK ALTIN KAÇ LİRA?

Vatandaşların en çok tercih ettiği altın türlerinden olan çeyrek altın, yatırımcısının yüzünü güldürüyor, 284 TL’den satılan çeyrek altının alış fiyatı da 278 TL dolaylarında bir seyir gösterdi.

CUMHURİYET ALTINI NE KADAR?

En çok rağbet gören ve her zaman iyi bir yatırım aracı olarak görülen Cumhuriyet altını 1.163 TL’den alıcı buldu.

YARIM ALTIN NE KADAR?

Vatandaşların güncel fiyatını merak ettiği bir diğer altın türü ola yarım altın ise 569 TL civarlarında satıldı.

BAKMADAN GEÇME!