Çeyrek altın fiyatları kaç liradan işlem görüyor - Altın fiyatlarında son durum

Güncelleme Tarihi:

Çeyrek altın fiyatları kaç liradan işlem görüyor - Altın fiyatlarında son durum
Oluşturulma Tarihi: Eylül 20, 2016 07:31

Çeyrek altın fiyatları hareketli bir dönem geçiriyor. Altın piyasasının inişli çıkışlı bir grafik çizdiği bu günlerde altın yatırımcısı fiyatları dikkatle takip ediyor. Yatırım piyasasının en çok işlem gören ürünlerinden olan çeyrek altın fiyatları da, artış gösterdi. Altın fiyatlarının hareketlenmesi ile birlikte çeyrek altın fiyatları da değer kazanmaya devam ediyor. Peki altın fiyatlarında son durum ne? İşte çeyrek altın fiyatlarının piyasalarda işlem gören değeri

Haberin Devamı

Bayram sonrasında altın piyasası haftaya yükseliş ile başladı. Altın fiyatları bayram öncesinde oldukça hareketli bir dönem geçirmiş ve inişli çıkışlı grafiği ile piyasada dikkatleri üzerine çekmişti. Altın yatırımcısının en çok talep gösterdiği ürünlerden olan çeyrek altın ve gram altın fiyatları da altın fiyatlarına paralel olarak değişkenlik gösteriyor. Peki Çeyrek altın ve gram altın fiyatları bugün ne kadar oldu? İşte altın fiyatlarında son durum

Altın fiyatları geçtiğimiz aylara nazaran en hareketli dönemlerinden birini geçiriyor. Altın fiyatlarının yükselmesinin ardından çeyrek altın fiyatları da değer kazanmaya başladı. Altın yatırımcısının göz bebeği olan çeyrek altın, fiyatlarında yükselişe geçti. Hem yatırım amacıyla hem de hediyelik olarak piyasada talep çeyrek altın fiyatları merakla takip ediliyor. Peki Altın piyasasında bugün fiyatlar nasıl? İşte çeyrek altın fiyatlarında son durum 

Haberin Devamı


Gram altın fiyatı saat 10.30 itibarıyla yüzde 0,3 yükselişle 126,01 lirada bulunurken, Kapalıçarşı'da çeyrek altın 207, Cumhuriyet altını 843 liradan satılıyor.  Altının onsu ise ABD Merkez Bankasının (Fed) çarşamba günü açıklanacak faiz kararı öncesinde yükseliş eğilimini sürdürerek şu dakikalarda 1.316,54 dolardan alıcı buluyor.

AA Finans Analisti İslam Memiş, haftaya yükselişle başlayan altın fiyatlarının yönünü merkez bankalarının kararlarına göre belirleyeceğini belirterek, yurt içinde dolar endeksinin yatay seyretmesinin, altının gram fiyatında hareketin dar bir bantta kalmasını sağladığını kaydetti.  Memiş, Japonya Merkez Bankası, ABD Merkez Bankası ve Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankasının faiz kararlarından önce altının gram fiyatının 125 liranın üzerinde kalıcı olabileceğine işaret ederek, bugün altının ons fiyatında 1.315-1.325 dolar ve gram fiyatında 125,50-126,50 lira aralığında işlemler gerçekleştirileceğini öngördü.

Altının gram fiyatı haftaya yükselişle başlayarak 126 liranın üzerine çıktı. Borsa İstanbul Kıymetli Madenler ve Kıymetli Taşlar Piyasası'nda (KMTP) altının kilogramı 126 bin 75 liraya yükseldi.

Haberin Devamı

Altın piyasasında, 8 işlemde 6 milyon 517 bin 761,86 liralık ve 17 işlemde 19 milyon 559 bin 486,31 dolarlık işlem hacmi kaydedildi.  Gümüş piyasasında ise 5 işlemde 8 milyon 774 bin 250 liralık ve 2 işlemde 1 milyon 237 bin 721,47 dolarlık işlem hacmi görüldü.

Gram altın fiyatı saat 10.25 itibarıyla yüzde 0,40 artışla 126,1 lirada bulunurken, Kapalıçarşı'da çeyrek altın 207, Cumhuriyet altını 843 liradan satılıyor.

ALTINDA HAREKETLİ DÖNEM

Altın fiyatları geçtiğimiz aylarda oldukça hareketli bir dönem yaşadı. Çeyrek altın fiyatları neredeyse 220 lira civarına yaklaşmışken, düşüş yaşamaya başladı. Altın fiyatlarının düşmesiyle birlikte değer kaybeden çeyrek altın, yatırımcısını düşen fiyatları ile mutsuz etti. Peki çeyrek altın fiyatları en son ne kadar oldu? İşte altın fiyatlarının en son işlem gören piyasa değeri

Haberin Devamı

Kurban Bayramı'ndan sonra gözler altına çevrilmiş durumda. Düğün mevsimi yavaş yavaş bitmek üzereyken, halk altın üzerinden alım ve satımı devam ediyor. 

BAKMADAN GEÇME!