Çeşme’de plaj yerine sandığa koştular

Güncelleme Tarihi:

Çeşme’de plaj yerine sandığa koştular
Oluşturulma Tarihi: Haziran 24, 2018 13:30

İZMİR’in turizm cenneti ilçesi Çeşme’de yaşayanlar, sıcak havaya rağmen plajlara değil;ÿsandıklara giderek, oylarını kullandı.

Haberin Devamı

Cumhurbaşkanı ve milletvekili genel seçimi nedeniyle Türkiye’nin en önemli turizm merkezleri arasında yer alan Çeşme’nin ünlü plajları boş kalırken, ilçe sakinleri, sabahÿsaatlerinde oy kullanmaya başladı.

Çeşme Belediye Başkanı CHP’li Muhittin Dalgıç, eşi Semra, oğlu Barış ve Burak Dalgıç ile birlikte sandık başına gelerek, oy kullandı. Alaçatı 15 Eylül Mustafa Çapkan İlkokulu’ndaki 1002 numaralı sandıkta oyunu kullanan Başkan Dalgıç, "Ülkemiz için demokrasi içinÿözgürlük ve adalet için tarihi bir seçim yaşıyoruz. Çeşme’de bütün vatandaşlarımız sandığa akın akın gidiyor.

Çeşme’de plaj yerine sandığa koştular


Turistik bir ilçenin belediye başkanı olarak ilk defa sahillerin boş olmasından dolayı çok mutluyum. Oteller, kafeler, restoranlarda insan yok. Bugün hepsi boş. İnsanların gösterdiği bu duyarlılık için ilk defa kendimi bu kadar mutlu hissediyorum. Seçimleri inşallah kazasız belasız tamamlarız. Demokrasi adına iyi bir sonuç çıkacaktır. Bundan hiç şüphem yok. Parlamenter sistem kazanacaktır, özgürlük kazanacaktır, adalet kazanacaktır, barış kazanacaktır" dedi.

Haberin Devamı

Çeşme Kent Konseyi Başkanı Ömer Önal iseÿkişisel bilgisayarı ile seçmenlere sıra ve sandık numaralarını bulmaları için yardımcı olurken, seçimlerin ülke adına hayırlı olmasını diledi.

Çeşme’de plaj yerine sandığa koştular

Çeşme’de oy kullanma işlemi sürerken, 102 sandıkta 34 bin 17 seçmenin oy vermesi bekleniyor.

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!