‘Cep’e turbo 3G internet

Güncelleme Tarihi:

‘Cep’e turbo 3G internet
Oluşturulma Tarihi: Şubat 23, 2015 01:10

GEÇTİĞİMİZ ay, en hızlı 3G teknolojisi olarak bilinen ‘üç taşıyıcı’ (Triple Carrier) internet teknolojisini kullanıcılara sunan Turkcell, bu teknolojiye uygun akıllı telefon modeli Turbo T50’yi kullanıcıların beğenisine sundu.

Haberin Devamı

Kullanıcılara üç kat daha hızlı 3G internet sunan bu teknoloji ile 63.3 Mbps internet hızı alabilmek mümkün. Qualcomm’un üç taşıyıcılı teknolojiyi destekleyen işlemcisini kullanan Turkcell Turbo T50, aynı zamanda 150 Mbps’yi bulan geleceğin 4G teknolojisini de destekliyor. 5 inçlik geniş ekranı, 7.8 mm’lik ince tasarımıyla dikkat çeken Turbo T50, 13 megapiksel arka kameraya sahip. HD Ses özelliği ile duru ve anlaşılır ses iletimi sağlayan cihazın öne çıkan bir fonksiyonu da gürültü engelleme. Bu özellik sayesinde gürültülü ortamlarda dahi kullanıcıların konuşmalarını karşı tarafa net olarak iletebiliyor.

AYDA 15 TL’YE

Dünyanın 3 Taşıyıcılı internet teknolojisini destekleyen ilk akıllı telefonu Turkcell Turbo T50, 24 ay boyunca tarifeye ek ayda ayda 15 TL’den başlayan fiyatı ile Turkcell.com.tr’den ve Turkcell İletişim Merkezleri’nden alınabiliyor. En hızlı 3G teknolojisinin dünyada ilk kez Turkcell şebekesinde yer aldığını ifade eden Turkcell Genel Müdür Vekili İlker Kuruöz, “Turkcell takımı olarak en yenilikçi teknolojileri müşterilerimize, şirketlerimize ve ülkemize sunmak için çalışıyoruz. Her zaman olduğu gibi bugün de en hızlı mobil internet hızını, Turkcell’in üstün altyapısı ve Turkcell Turbo T50 farkıyla sunmaya başladık. Üstün teknolojik özellikleri uygun fiyata sunan Turkcell Turbo T50 ile mobil internete ulaşmak artık çok daha hızlı” dedi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!