CeBİT'99'da Kasparov şovu

Güncelleme Tarihi:

CeBİT99da Kasparov şovu
Oluşturulma Tarihi: Mart 20, 1999 00:00

Haberin Devamı

60 ülkeden 7 bin 341 katılımcıyla dünyanın en büyük bilgisayar fuarı olan Almanya'nın kuzey yakasındaki Hanover CeBİT Bilgisayar Fuarı dünyanın dört bir yanından ziyaretci akınına uğradı. CeBİT Bilgisayar Fuarı'nı gezenler en son bilgisayar ve iletişim teknolojisiyle de tanışma olanağı buldu.

Hanover'deki CeBIT Bilgisayar Fuarı'nda Alman Windhorst Electronics'in sergisinde gösteri maçı yapılırken Alman sanatcı Heiner Lauterbach da, satranç şampiyonu Gary Kasparov'un açıklamasını dinledi.

Melanie Rechmann, CeBİT'de yer alan Cyrix'in WebPad'ini tanıttı. Yakında seri üretimi yapılacak olan WebPad'lar bilgisayar önüne oturmaksızın nerede olursanız olun İnternet kullanımına olanak sağlıyor. Dokunmalı ekranıyla WebPad yalnızca telefon hattına gereksinimi bulunuyor. Taşınabilir klavye ile şifrelerin girilmesi sağlanıyor.

Trek TV serisinden tanıdığımız Klingon ve Fabian Zywietz (sağda) CeBİT'te yer alan sergide PointOut yazılımını kullanarak resim çizdi. Fuarı gezenler, yeni teknolojinin yanısıra TV'nin ünlü yıldızlarıyla da tanıştı.



Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!