CarrefourSa atağa geçti

Güncelleme Tarihi:

CarrefourSa atağa geçti
Oluşturulma Tarihi: Kasım 19, 2009 11:14

CarrefourSA Süpermarketler Genel Müdürü Guillaume Deruyter, 2010'da 100 ekspres mağaza ile 3 hipermarket açacaklarını belirterek, “5 bin 600 kişiye daha iş olanağı sağlayacağız” dedi.

Haberin Devamı

Deruyter, CarrefourSA'nın 160. mağazasının açılışı için geldiği Mersin'in Tarsus ilçesinde, AA muhabirine yaptığı açıklamada, müşterilerine taze ve kaliteli ürünleri hesaplı fiyatlarla sunduklarını kaydetti.

Bu yıl 55 ekspres mağaza ve 4 büyük hipermarket açarak 2009 yılı hedeflerine ulaştıklarını belirten Deruyter, “Gelecek yıl daha çok mağaza açmayı hedefliyoruz. 2010'da 100 ekspres mağaza ile 3 hipermarket açarak, 5 bin 600 kişiye daha iş olanağı sağlayacağız” dedi.

Deruyter, yeni yatırımlar ve mağaza açılışlarında Sabancı Holding'den tam destek gördüklerini ifade ederek, mağazalarındaki tüm çalışanların Türk olduğunu belirtti.

“Uygun fırsatlar çıktığı takdirde yeni şirket satın almak istiyoruz” diyen Deruyter, “Biz daha çok büyümek ve pazardan daha çok pay almak istiyoruz. Şu an Türk Gıda perakendesinde Türkiye 3'cüsü, Avrupa 1'incisi ve dünya 2'cisi durumundayız. Hedefimiz elbette her yerde birinci olmak” diye konuştu.

Haberin Devamı

Deruyter, mağazalarında marka ve ürünlerde bol çeşit imkanı sunduklarını belirterek, kendi marka ürünlerinin yanı sıra yerel üreticilerin ürünlerini de satarak yöre imalatçılarını desteklediklerini kaydetti.

Türkiye'nin potansiyeline güvendiklerini anlatan Deruyter, “Şu an 7 bin 600 olan çalışan sayımızı 2012'de 2,5 katına çıkaracağız” dedi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!