Caroline Koç, ikinci mağazayı Borsa'da açıyor

Güncelleme Tarihi:

Caroline Koç, ikinci mağazayı Borsada açıyor
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 17, 1997 00:00

Haberin Devamı

Rahmi Koç'un gelini Caroline Koç, İstanbul Menkul Kıymetler Borsası'nın (İMKB) İstinye'deki binasında butik açacak. Koç, iki yıl önce açtığı Edwards of Hisar'ın ikinci mağazasını hedef kitle olarak belirlediği Borsa'da açmaya hazırlanıyor.

Edwars of Hisar'ın kalın topuk ve blazer ceketten oluşan modelleriyle daha çok Wall Street'lilere hitap ettiğini belirten Koç, ‘‘Rahmetli Tuncay Artun ile bu konuyu görüşmüştük. İMKB'nin içinde bir butik açmak istiyoruz. Borsanın içinde cep telefonu satan bir mağaza var, ekim ayı içinde bu mağaza taşınıyor. Biz orada bir mağaza açacağız. Hedef kitlenin ayağına gideceğiz’’ dedi.

3 BİN 500 MÜŞTERİ

Haftalık Ekonomist Dergisi'nin görüştüğü Caroline Koç, çok fazla mağaza açma düşüncesinin olmadığını sadece Ankara ve İzmir'de birer mağaza açmayı planladığını söyledi. Şu anda Marmaris Mares, Antalya Marina ile Golf Kulübü'nde mağazası bulunan Koç bu sayıyı daha fazla artırmak istemediğini ancak cornerları çoğaltabileceğini belirtti.

Edwars of Hisar'ın fiyatlarının herkesin düşündüğü kadar yüksek olmadığını ve her kesimden yaklaşık 3 bin 500 müşterisi olduğuna dikkat çeken Caroline Koç, Koç ailesinin de zaman zaman mağazasından giyindiğini söyledi.

RAHMİ KOÇ MARKASI

Koç Grubu şirketlerinden birinde çalışmayı düşünmediğini açıklayan Caroline Koç, bunun aile geleneğine ters düşeceğini vurgulayarak en büyük hayalinin Edwards of Hisar'ı iyi bir noktaya götürebilmek olduğunu belirtti.

Yakında Rahmi Koç isminin bir konfeksiyon markası olacağını bu konudaki çalışmaların tamamlandığını belirten Koç, ‘‘Ama böyle bir markayı pazara sunmak için biraz daha beklemeyi uygun buluyoruz. Marka yaratırken konseptini de oluşturmak lazım. Gerçi Rahmi Koç gibi olmak isteyen çok insan var ama Rahmi Bey'in tarzı belli. O noktaya ulaşılması için beklemek şart’’ dedi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!