Canon'dan yeni fotoğraf makinası

Güncelleme Tarihi:

Canondan yeni fotoğraf makinası
OluÅŸturulma Tarihi: Nisan 28, 2009 16:18

Canon, SLR fotoğraf makinelerinin 50'inci yılında yeni bir fotoğraf makinası piyasaya çıkardı.

Haberin Devamı

Canon, Full High Definition (HD) video kapasitesini küçük ve hafif bir DSLR makinede sunan EOS 500D’yi fotoğraf tutkunlarının beğenisine sundu.

EOS 500D’nin Türkiye lansmanında konuşan Canon Eurasia PV Pazarlama Müdürü Cenk Güler, Canon SLR fotoğraf makinelerinin, günümüzde gerek amatör gerekse profesyonel fotoğrafçılık açısından yüksek bir kalite standardını temsil ettiğini söyledi.

Güler, "EOS 500D, fotoğraf tutkunlarına dünyayı yakalayabilmenin yeni bir yolunu müjdeliyor. Olağanüstü görüntüleri Full HD video ile birleştiren EOS 500D sayesinde artık fotoğraf tutkunları, en önemli anları yaratıcılıklarına uygun bir şekilde yakalayabilecek" dedi.

15.1 megapiksel
 
Yeni EOS 500D, büyük ve ayrıntılı baskı alma imkanı sunan 15,1 Megapiksel APS-C CMOS sensör özelliÄŸine sahip bulunuyor. Hareketsiz görüntünün olaÄŸanüstü çekimi ile Full HD 1080P video kaydını bir araya getirirken, daha uzun video çekimleri için, kullanıcılar daha düşük çekim çözünürlüğü olarak 720P veya VGA’yı seçebiliyor. Küçük ve hafif gövdesine raÄŸmen EOS 500D’nin içinde EOS sisteminin bütün ayırıcı özellikleri bulunuyor.Â

Haberin Devamı

EOS 500D, karanlığa yakın şartlarda çekim yapılabilmesi için 3200’e varan ve 12800’e kadar genişleyebilen yüksek ISO duyarlılığı sağlayarak, fotoğrafçılara en düşük ışık şartlarında bile çekim yapabilme imkanı veriyor.

Canondan yeni fotoğraf makinası

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!