Bu otel, iki gece kalana Mercedes hediye ediyor

Güncelleme Tarihi:

Bu otel, iki gece kalana Mercedes hediye ediyor
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 28, 1997 00:00

Haberin Devamı

Boston'daki ünlü Ritz Carlton Oteli, 70'nci kuruluş yıldönümü nedeniyle ilginç bir kampanya başlattı. Otel, 11 milyar lira vererek iki gece konaklayan her müşterisine 1997 model E-320 Mercedes hediye ediyor.

Müşterileri arasında krallar kraliçeler, ünlü film ses sanatçılarının bulunduğu Amerika Boston'daki The Ritz Carlton Oteli, kuruluşun 70'nci yıldönümü nedeniyle ilginç bir kampanya düzenledi. Bu kampanyada, 1 Aralık 1997 tarihine kadar otelin kral dairelerinde 2 gün konaklayanlar için özel müşteri paketi hazırlandı. Otel, iki günlük konaklamanın bedeli olarak müşteriden 70 bin dolar (yaklaşık 11 milyar 18 milyon lira) istiyor. Ancak, otelde iki gece konaklayan müşterilere 1997 model E-320 tipi süper lüks Mercedes otomobil hediye ediyor.

The Ritz Oteller zincirinin Türkiye'deki temsilciliğini yapan Atlantis Turizmin Genel Müdürü Seyhan Ayel Girit, otelin inanılmaz hediyesi, Mercedes otomobilin anahtarlarını müşterilerin yastıklarının üzerine bırakıldığını belirtirken, diğer sürprizleri de söyle sıralıyor: ‘‘Otele ayak bastığınız andan itibaren otelin limuzini şoförü ile birlikte emrinize veriliyor. Odanızda Perrier Jounet şampanyanız sizi bekliyor. Otelin sürpriz hediyeleri arasında çok değerli bir çift kobalt kadeh de bulunuyor. Ayrıca istediğiniz konuklarınıza, otelin özel şarap mahzeninde 12 kişilik akşam yemeği daveti verebiliyorsunuz.''

Türkiye'deki Mercedes otomobillere düşkünlüğün, The Ritz Carlton oteli yöneticileri tarafından da bilindiğini vurgulayan Girit ‘‘Otelin satış bölümü Türkiye pazarından ciddi anlamda müşteri bekliyor. Türkiye'de yaklaşık 10 milyar liraya satılan Mercedes E-320 otomobilin hediye verilmesinin Türk müşteriler tarafından ilgiyle karşılanacağını umuyoruz'' diyor.

Ritz'de kalan ünlüler

Boston'daki The Ritz Carlton Oteli, 70 yıl boyunca bir çok ünlüyü ağırladı. Otelde konaklayan ünlülerden bazıları şunlar: Ingrid Bergman, Charles Bronson, Yul Brynner, Richard Burton, Kirk Douglas, Winston Churchill, Sean Connery, Tony Curtis, Henry Ford, Zsa Zsa Gabor, Katherine Hepburn, Bob Hope, Rock Hudson, Ürdün Kralı Hüseyin, Elton John, ABD Başkanı Kennedy ve ailesi, Tayland Kralı, Sophia Loren, Liza Minelli, Rudolf Nuruyev, Anthony Quinn, Frank Sinatra, Elizabeth Taylor.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!