Bölgeden

Güncelleme Tarihi:

Bölgeden
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 17, 2000 00:00

Haberin Devamı

ALANYA

Turfanda kavun

TÜRKİYE'nin taze sebze ve meyve ambarlarından Gazipaşa'da turfanda kavun çıktı. Seralarda yetiştirilen erkenci cins kavunlar kilosu 1 milyon liradan satışa sunuldu. Üreticiler, yaklaşık bir dönümlük iyi cins kavun ekili alandan yaklaşık 8-15 ton arasında ürün alınabildiğini söyledi.

PAHALI DEĞİL

Çiftçiler Derneği Başkanı Abit Ersoy, ‘‘Müşterilerimizden kavun fiyatlarını pahalı bulanlar olabilir. Ancak bu para verdiğimiz emeğin karşılığı bile değil. Herkesi ithal değil yerli üretim kavun ve karpuz almaya davet ediyorum’’ dedi.

ISPARTA

Yağmur suyu projesi

ISPARTA Belediyesi, 1999 yılı inşaat sezonu sonunda ara verilen yağmur suyu ve kanalizasyon çalışmalarına yeniden başladı. Yetkililer, İsmet Paşa Caddesi'nden başlayan çalışmaların bölgenin yağmur sularını toplayacak şekilde projelendirildiğini söyledi.

ALANYA

Adliyede kitap sergisi

ALANYA Adliyesi'nde açılan hukuk kitapları sergisi,avukatlardan da, vatandaşlardan da ilgi görmedi. İpek Yayıncılık tarafından açılan sergide Yabancı Sermaye, İcra Tetkik, Basın Yayın Kanunu ve İş Kanunu konularındaki kitaplara yer verildi.

İLGİ GÖRMEDİ

Firmanın temsilcisi Ali Akbalık, amaçlarının para kazanmak değil tanıtım olduğunu belirterek, ‘‘Fethiye, Manavgat gibi ilçelerin adliye binalarında da sergi açtık. Sergimizde yüzde 25'e kadar indirimler yaptık. Nedense Alanya'da sergimize ilgi azdı’’ dedi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!