Bölge değer kazandı! Satışların yüzde 65'i tamamlandı

Güncelleme Tarihi:

Bölge değer kazandı Satışların yüzde 65i tamamlandı
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 10, 2017 15:05

2016 yılında yaşanan iç ve dış gelişmelere rağmen geçen yıl inşaat sektörünün yüzde 6 büyüme kaydettiği öngörülüyor. 2016 yılı itibariyle 2 milyon çalışanı istihdam eden inşaat sektörünün 2017 yılı büyüme oranının ise yüzde 5 dolayında olacağı tahmin ediliyor. Kentsel dönüşüm ve yenileme çalışmalarındaki büyük ölçekli projeler bu büyümeye önemli bir ivme katıyor. Bu projeler arasında yer alan The Mandarins Acıbadem’in toplam yatırım tutarı 1 milyar 200 milyon TL’ye ulaşıyor.

Haberin Devamı

Projeyi geliştiren Mandarins Gayrimenkul, yapı ve sanayi sektörlerinde uzun yılların deneyimine sahip Sinan Özeçoğlu ve Bülent Selimoğlu ortaklığında kuruldu. Projenin ilk etabına 2015 yılında başladıklarını belirten Mandarins Gayrimenkul İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Sinan Özeçoğlu, şunları söylüyor: “Projemizin ilk etap yatırım değeri 550 milyon TL. Yaklaşık bir yıldır satışta olan projemizin satışlarının yüzde 65’ini tamamladık. İkinci etaba ise yıl içinde başlıyoruz. İkinci etapla beraber yatırım tutarımız 1 milyar 200 milyon TL’ye ulaşacak. Projemiz bulunduğu bölgeye yüksek katma değer sağlıyor. Gerek konut sahibi olmak isteyen kesimlere gerekse yatırımcılara önemli avantajlar sağlıyoruz. Her türlü konfora sahip, çağdaş teknolojiyle donanmış doğru çözümler sunarak fark yaratıyoruz. Detaylarda farklılaşarak yaşam konforunu öne çıkarıyoruz. Projemizde 1+1'den 5+1 dublekse uzanan daire seçenekleri yer alıyor. Fiyatlarımız ise 590 bin TL’den başlıyor.”

Haberin Devamı

The Mandarins Acıbadem, Kadıköy’ün merkezi bir mevkinde, Tarihi Salı Pazarı’na komşu konumda, Acıbadem, Fikirtepe ve Hasanpaşa’nın kesişme noktasında, yer alıyor. Metro 5 dakika, metrobüs 3 dakikalık yürüyüş mesafesinde yer alıyor. Kadıköy Meydanı, Fenerbahçe, Kalamış, 15 Temmuz Şehitler Köprüsü ve Marmaray bağlantısı ise birkaç dakikalık mesafede bulunuyor. Avrasya Tüneli’nin de çıkış noktasında yer alan proje, lokasyon avantajı sayesinde kent genelinde ulaşım sorunu yaşatmıyor. 

Bölge değer kazandı Satışların yüzde 65i tamamlandı

BÖLGE YÜZDE 30-40 ARASI DEĞERLENDİ

Konut projelerinde lokasyonun kilit rol oynadığını belirten Özeçoğlu, Anadolu yakasında ulaşım ağının kesişim noktasında yer alan The Mandarins Acıbadem’in bölgede en çok prim yapan projelerin başında geldiğini kaydediyor. Avrasya Tüneli’nin bölgede yer alan projelerde farklılıklar göstermekle birlikte ortalama değeri yüzde 30 oranında artırdığını söyleyen Özeçoğlu, bazı projelerde bu oranın yüzde 40’lara dayandığını ifade ediyor. Özeçoğlu, bugün bölgedeki markalı konut projelerinden daire satın alanların, beş yıl sonra konutlarının değerinin yüzde 60 dolayında değerlendiğini göreceklerini belirtiyor. Bölgede sınırlı sayıda arazi bulunduğunu söyleyen Özeçoğlu, gelecek yıllarda bölgeden konut almak isteyenlerin ikinci el konut satın almak durumunda olacağını kaydediyor. 

Haberin Devamı

2017’DE FİYATLAR ARTMAYACAK

The Mandarins Acıbadem’i 2018’in Mayıs ayında tamamlayacaklarını belirten Özeçoğlu,  projeden konut alanlara tapularını hemen teslim ettiklerini ifade ediyor. Özeçoğlu, bu uygulamanın bölgedeki tek uygulama olduğunun altını çiziyor. Fiyatların ise 2017 yılı itibariyle aşırı olmamakla birlikte maliyet kalemlerine bağlı olarak belli bir artış göstereceğini söyleyen Özeçoğlu, ancak lansman fiyatlarını sürdüreceklerini ve ödeme planıyla kolaylık sağlayacaklarını belirtiyor.

The Mandarins Limited Acıbadem’de ısıtmalı açık ve kapalı yüzme havuzundan ekstra ses yalıtımlı duvarlara, yanmaz dış cephe kaplamalarından elektrikli araç şarj ünitesine ve fark yaratan concierge hizmetlerine kadar geniş bir yelpazede çağın mimari anlayışını yansıtan özellikler yer alıyor.

Haberin Devamı

Projedeki dairelerin odaları bol güneş görecek açılarda konumlandırılıyor, aydınlık ve ferah odalar tasarlanıyor. Dairelerin tavan yüksekliğinin net 3.15 metre olarak tasarlandı. Akıllı telefonlarla uyumlu olan Sensehome teknolojisi ile evin ısı konforu yönetiliyor, jaluzi kontrolü yapılıyor, aydınlatma sistemi kontrol ediliyor, zamanlama ayarı ile gece ve gündüz modları bulunuyor ve butler hizmetlerini uygulama üzerinden yönetebiliyor. Projenin otoparkında elektrikli otomobiller için şarj istasyonu da bulunuyor.

 

BAKMADAN GEÇME!