Biz fiyat indirdik siz de KDV'yi indirin

Güncelleme Tarihi:

Biz fiyat indirdik siz de KDVyi indirin
Oluşturulma Tarihi: Aralık 01, 2001 02:07

Capitol Alışveriş Merkezi'nde düzenlenen indirim kampanyası öncesinde biraraya gelen hazır giyim sektörünün devleri, vergi indirimi istedi.

Capitol Alışveriş Merkezi'nde düzenlenen ‘‘Ekonomik Krize Birlikte Çözüm Bulalım’’ konulu toplantıda konuşan Kiğılı'nın sahibi Abdullah Kiğılı, hazır giyimde yüzde 18 olan KDV'nin yüzde 5'lere çekilmesini istedi.

Mağazalara gelen müşterilerin ‘‘Bana fatura vermeyin, indirim yapın’’ diyerek KDV ödemek istemediğini belirten Kiğılı, ‘‘Beyaz eşyada yapıldığı gibi hazır giyimde de KDV indirimi yapılsın. KDV yüzde 5'lere indirilip tabana yayılırsa bu ülkenin halkı seve seve KDV öder’’ dedi.

Kiğılı, ‘‘Düzenlenen kampanyalarla satıcıların cepleri para gördü. 10 günden beri boyacısı, aprecisi, fasoncusu çalışmaya başladı. İnsanlar sattıklarının yerine yenilerini üretmek için kapattıkları fabrikalarını açtılar. İşten çıkarılan işçiler çalışmak üzere geri çağrılıyor’’ diye konuştu.

Türkiye genelindeki 40'ı aşkın alışveriş merkezi, Gima, Migros CarrefourSa ve Şok mağazalarının da aralarında yeraldığı gıda ve giyim zinciri, ‘Açık Davet’ adıyla kampanya düzenliyor. 1 Aralık'ta başlayan kampanyaya katılacak olan kuruluşlar, özel fiyat, özel ödeme koşulları, ikramlar, çekilişler ve promosyonlar düzenleyecek.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!