Beyoğlu Belediyesi'nden yalanlama

Güncelleme Tarihi:

Beyoğlu Belediyesinden yalanlama
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 16, 2011 18:11

Beyoğlu Belediyesi 'Beyoğlu’nda Sevgililer Artık Yan Yana Oturamayacak' haberi ile ilgili olarak bir basın açıklaması geçerek, iddiaları yalanladı.

Haberin Devamı

İşte o açıklama;

 

"Beyoğlu Belediyesi Proje Etüd Müdürlüğü’ne bağlı Kentsel Tasarım Atölyesi’nin Beyoğlu sokaklarını daha nezih bir görünüme kazandırmak için yaptığı çalışmalar sonucunda İstiklal Caddesi çevresindeki sokaklarda bazı kafe ve barların görüntü kirliliğine yol açan eski masa ve sandalyeleri kullandığı ortaya çıkmıştır. Bu sebepledir ki, esnaftan eskimiş ve görüntü kirliliği oluşturan masa ve sandalyelerin yenilenmesi istenmiştir.

 

Bir kısım esnaf masa ve sandalyelerini yenilemiş, bir kısmı bu düzeltmeye gitmemiştir. Beyoğlu’nda işgaliye sınırını aşan ve görüntü kirliliğine yol açan bu durumun ortadan kalkması için Beyoğlu Belediyesi Zabıta Müdürlüğü tarafından gerekli işlemler yapılmıştır".

 

Basında bugün yer alan haberlerde ise AK Parti’li Beyoğlu Belediyesi'nin İstiklal Caddesi çevresindeki sokaklarda kafelerin ve barların çift kişilik koltuklarını kaldırmaya başladığı, bu kararın arkasında
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!