Beyaz ve Demet Akbağ Latek Lojistik için “gong” çaldı

Güncelleme Tarihi:

Beyaz ve Demet Akbağ Latek Lojistik için “gong” çaldı
Oluşturulma Tarihi: Nisan 27, 2010 13:02

İstanbul Menkul Kıymetler Borsası'nda (İMKB) yılın üçüncü halka arzı olan Latek Lojistik için gongu Demet Akbağ ve Beyazıt Öztürk çaldı.

Haberin Devamı

 Latek Lojistik hisselerinin ilk kez işleme açılması ile ilgili İMKB'de düzenlenen törene SPK Başkanı Vedat Akgiray, İMKB 1. Başkan Yardımcısı İbrahim Kurban , Latek Lojistik Yönetim Kurulu Başkanı Levent Erdoğan, tiyatro sanatçısı Demet Akbağ ve Şovmen Beyazıt Öztürk katıldı.

SPK Başkanı Vedat Akgiray, şirketin yaklaşık yüzde 25-26'lık hissesinin halka açıldığını ve artık hisselerin alış satışının serbest olduğunu belirtti. Akgiray, "Firmanın eski sahipleri, yeni sahipleri alabilirler. Artık yüzde 25-75 ayrımı kalmadı, tüm hissedarlar eşit. Bu bir adımlık işlem değil. Artık Latek firmasına ve bundan sonra halka açılacak firmalara bir kanal açılmıştır. Bunu herhangi bir yatırımcı gibi, herhangi bir tüccar gibi, herhangi bir iş adamı gibi akıllı kullanmak lazım. Kimse kimseden farklı değil, herkes hissedar bu şirkette. Bu fiyat iniş-çıkışlarında herkese bol kazançlar diliyorum" dedi.

Haberin Devamı

Beyaz: Benim ilk gongum

Beyazıt Öztürk, "Levent Erdoğan benim çok sevdiğim bir dosttur, onu yalnız bırakmak istemedim. Benim de ilk gongum oldu. Borsa ile ben değil ama ağabeyim daha çok ilgileniyor. Ben sadece kendi işimi yapıyorum. Borsa benim için bir mahalle gibi. Komşularına, iyi dostlarına, arkadaşlarına bazen kimsenin güvenmediği birine güvenerek yatırım yaparsın ve çok iyi bir dost kazanabilirsin. Burası da öyle gibi" dedi.

Demet Akbağ: Sadece borsa lokantasını bilirim

Demet Akbağ ise borsanın Hollywood stüdyosu gibi olduğunu söyleyerek, "Ben sadece Borsa lokantasına gidebiliyorum, çünkü borsadan anlamıyorum. Levent Erdoğan çok eski dostum ve bir akrabalık durumumuz var. Bugün onu bu törende yalnız bırakmak istemedik. Benim de gong çalacağım aklıma bile gelmezdi. Şu anda burası benim için Hollywood stüdyolarından farksız" diye konuştu.

Latek Lojistik Yönetim Kurulu Başkanı Levent Erdoğan ise çok önemli stratejik yatırımları olduğunu ve halka arzın en büyük nedeninin de bu yatırımlar olduğunu söyledi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!