Beş yıldızlı oteller internete düştü

Güncelleme Tarihi:

Beş yıldızlı oteller internete düştü
Oluşturulma Tarihi: Aralık 23, 2008 15:01

İnternet dünyası son dönemde ilginç satış haberlerine tanıklık ediyor.

Haberin Devamı

Fiyatları 500 milyon euroyu aşan bazı beşyıldızlı oteller, yeni sahiplerini internetten arıyor.

hurriyetemlak.com başta olmak üzere diğer emlak sitelerinin sayfalarını da satılık otel ilanları süslüyor. Özellikle istanbul Şişli-Taksim-Levent bölgesinde birçok satılık beş yıldızlı otel görülürken, satıcılar genelde otel ismi açıklamamayı tercih ediyor. Ancak kulislerde dolaşan bilgilerde Swissotel, Ceylan, Movenpick, Çınar Otel ve Bentley Otel'in isimleri geçiyor.

İlanlar arasında söz konusu bölgede en düşük fiyat 79 milyon eurodan başlıyor, 575 milyon euroya kadar uzanıyor. İlanlara göre en pahalı otel Levent'te yer alıyor. 900 oda ve 1800 yataklı otelin zincir otel olduğu belirtiliyor. Bölgedeki en ucuz otel de yne aynı bölgede. Fiyatı ise 79 milyon euro.

Haberin Devamı

Dikkat çeken bir diğer ilan Bağcılar'dan. Buna göre bölgede yer alan beş yıldızlı bir otel 60 milyon eurodan satışa çıkarılmış. Laleli'de yer alan bir beşyıldızlı otel 30 milyon eurodan satışa çıkarken, Bakırköy'deki bir otel için ise 110 milyon euro isteniyor.

DÖRT YILDIZLI OTELLER DE İNTERNETTE

İnternetteki araştırmada çok sayıda dört yıldızlı otelinde satışa çıktığı görülüyor.

hurriyetemlak.com'a  göre sadece istanbul'da 47 adet dört yıldızlı otel satışa çıkmış duurmda. Fiyatlar ise 3.5 milyon YTL'den başlayıp 60 milyon euroya kadar gidiyor.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!