Bedelli Askerlik Kredisi Nedir?

Güncelleme Tarihi:

Bedelli Askerlik Kredisi Nedir
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 08, 2018 17:32

Bedelli askerlik ile ilgili beklenen haber nihayet geldi. Bedelli askerliği yürürlüğe koyan düzenleme Resmi Gazete’de yayımlandı. Yürürlüğe giren düzenlemeye göre bedelli askerlik 15 bin TL karşılığında 21 günlük temel eğitimi içeriyor.

Haberin Devamı

Bedelli askerliğin konuşulmasıyla birlikte gündeme gelen bedelli askerlik kredisi bu olanaktan yararlanmak isteyenler için merak konusu.

Hangikredi.com tarafından hazırlanan bu yazıda bedelli askerlikle ilgili detaylar yer alıyor...

Bedelli askerlik kredisi bankaların, bedelli askerikten yararlanmak isteyenler için sunduğu bir kredi türü. Aslında ihtiyaç kredisi olan bedelli askerlik kredisi için kimi bankalar kampanya ve indirim düzenleyebiliyorlar. Bedelli askerlik tutarı olan 15 bin TL için bankaların sunduğu bedelli askerlik ya da ihtiyaç kredisi ürünlerine başvurabilirsiniz.

BEDELLİ ASKERLİK KREDİSİ HESAPLAMASI

15 bin TL kredi için sunulan en uzun vade 48 ay. Hangikredi.com ihtiyaç kredisi sorgulama aracını kullanarak 15 bin TL bedelli askerlik tutarı için dilediğiniz vadede hesaplama yaparak bankaların sunduğu faiz oranlarını ve bu faiz oranına göre ödeyeceğiniz aylık taksit tutarını ve toplam ödeme tutarını görebilirsiniz. 15 bin TL ihtiyaç kredisi için hesaplama yaparak sizin için en avantajlı olacak vade seçeneğine de ulaşabilirsiniz. Bu noktada vade uzadıkça aylık ödemelerin azalacağını ama toplam ödemenin artabileceğini unutmayın.

Haberin Devamı

Bedelli askerlik için bankaların düzenlediği kampanya fırsatlarını takip ederek daha avantajlı faiz oranı ve ödeme koşulları ile bedellli askerlik kredinizi alabilirsiniz.

BAKMADAN GEÇME!