Bedelli askerlik çıktı ilanlar patladı

Güncelleme Tarihi:

Bedelli askerlik çıktı ilanlar patladı
Oluşturulma Tarihi: Aralık 04, 2014 12:15

Bedelli askerliğin çıkmasıyla birlikte, kredi çekme taraftarı olmayanlar arabalarını veya pahalı eşyalarını internette satışa çıkartıyor. Gerçek ilanlar haricinde mizah kokan ilanlar görmek de mümkün.

Haberin Devamı

18 bin liralık bedelli askerlik ücretini ödemek için fellik fellik para bulmaya çalışanlar, internette neyi var neyi yok satışa çıkartmaya başladı. Evini, arabasını hatta dozerini satışa çıkartan bedelli asker adayları 18 bin lirayı denkleştirmeye çalışıyor. Banka kredisi çekmeden bedelli askerlik ücretini denkleştirmeye çalışanların yanı sıra, alışveriş sitelerine ‘şaka’ mahiyetinde ilanlar da yayınlıyor. İşte bedelli askerlik ilanlarından bazıları

BEDELLİ ASKERLİK İÇİN BİN LİRAYA BLENDER İLANI YAYINLADI

Bedelli askerlik için ilan verenleri hem protesto etmek hem de mizah amacıyla blender ilanı verildi. Satıcı ilanda şöyle dedi:

"Arkadaşlar öncelikle kendisi sadece bir blender değil adeta bir mutfak robotudur. Bu üretildiği zaman Asimo bile yoktu, döneminin en teknolojik robotudur diyebilirim. Emektar robotum evimize teşrif ettiği günlerde komşular robot görmeye bize gelirdi, kendisi ile anılarım çoktur, geriye dönüp baktığımda kişisel gelişimime katkısının çok olduğunu görebiliyorum ama günümüz şartlarından dolayı ömrümün geri kalanını mükemmel bir mutfak robotu ile geçirmektense biran önce vatani görevimi yerine getirip, hemen evlenerek çoluk çocuğa karışmak istiyorum, malumunuzdur ki askerliğini yapmayana kız bile vermiyorlar."

Haberin Devamı

Bedelli askerlik çıktı ilanlar patladı

"BEDELLİ ÇIKTI PARA LAZIM SATILIK KOLTUK TAKIMI"

Bir diğer şaka amaçlı ilan ise koltuk takımı... "Bedelli askerlik amacıyla koltuk takımı satıyorum 300 lira" .

Bedelli askerlik çıktı ilanlar patladı

BEDELLİ İÇİN CİPİNİ SATIYOR

Şakanın yanında ciddi ciddi bedelli askerlik için satışa çıkan ürünler de var. Bunlardan birisi de cip satışı.

Bedelli askerlik çıktı ilanlar patladı

İKİNCİ EL PİYASASI HAREKETLENDİ!

Haberin Devamı

Yaklaşık 700 bin kişinin hak sahibi olduğu bedelli askerlik için, internete her saniye ikinci el araba ilanları düşüyor. Bedelli açıklamasından sonra ikinci el piyasası hareketlendi.

Bedelli askerlik çıktı ilanlar patladı

BAKMADAN GEÇME!