BEDAŞ'tan belediyelere özel ‘Talep Takip’ program

Güncelleme Tarihi:

BEDAŞtan belediyelere özel ‘Talep Takip’ program
Oluşturulma Tarihi: Haziran 15, 2017 17:03

İstanbul’un Avrupa yakasında 4,8 milyon aboneye elektrik dağıtım hizmeti veren Boğaziçi Elektrik Dağıtım A.Ş. (BEDAŞ) kesintisiz enerji için belediyelerle koordinasyonu güçlendirecek özel bir yazılım geliştirdi. BEDAŞ’ın ‘Talep Takip’ yazılımı; belediyelerin talep ve sorunlarını program üzerinden iletmelerini, belediyelerin planlanan yatırım çalışmalarına ait süreçleri şeffaf bir şekilde, anlık olarak takip etmelerine imkân sağlıyor.

Haberin Devamı

İstanbul’un Avrupa yakasındaki 25 ilçe belediyesinin tamamını kapsayan ‘Talep Takip’ yazılımı sayesinde; yatırım çalışmaları ön planda olmak üzere arızadan, aydınlatmaya, usulsüz kazılardan gerilim sorunlarına kadar birçok talep ve çalışma, bir tuşla BEDAŞ’a iletilebilecek. Gelen bilgi üzerine BEDAŞ ekipleri harekete geçerek sorunu hızla çözüme kavuşturacak.

Talep Takip sistemi hakkında konuşan BEDAŞ Genel Müdürü Murat Yiğit, “Program aracılığıyla görev bölgemizdeki tüketicilerin taleplerine çok daha hızlı yanıt vermeyi ve müşteri memnuniyetini en üst düzeye çıkarmayı hedefliyoruz. Belediyeler ve BEDAŞ arasında iletişimin artması ve iş birliğinin kolaylaşması adına yürütülen yeni çalışma kapsamında, talepler hızlı bir şekilde değerlendirilip ivedilikle çözüme kavuşturulacak. Belediyeler, Talep Takip yazılım programını kullanarak öncelikle yatırım talepleri olmak üzere sık elektrik kesintileri, arızalı aydınlatma tesisleri, deplase talepleri, gerilim sorunları, havai hatların yer altına alınması, hizmet kalitesi, usulsüz kazı ve dolgu kazı çalışmalarının yanı sıra yatırım, yeni aydınlatma gibi konular ile ilgili talep ve sorularını sistem üzerinden bize iletirken, taleplerini şeffaf bir şekilde anlık olarak takip edebilecekler. Gelen bilgi üzerine biz de değerlendirmemizi yapıp beklentileri hızla karşılayacağız” dedi.

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!