Batık bankanın boğaz manzaralı villası satılıyor

Güncelleme Tarihi:

Batık bankanın boğaz manzaralı villası satılıyor
Oluşturulma Tarihi: Şubat 12, 2018 12:39

Tasfiye halindeki Bank Asya’nın sahip olduğu gayrimenkuller satışa çıkarıldı. Satışı istenen gayrimenkuller arasında Bebek’te bulunan boğaz manzaralı lüks bir villa da bulunuyor. Anılan villa için belirlenen bedel ise 25 milyon 500 bin TL.

Haberin Devamı

FETÖ soruşturması kapsamında TMSF denetimine geçen, geçen yıl da İstanbul Ticaret Mahkemesi’nin iflasına karar verdiği Bank Asya’nın gayrimenkulleri satışa çıkarıldı. Söz konusu satışları, oluşan iflas idaresi yapıyor. Bankaya ait varlıklar oluşturulan site ile tanıtılıyor. Belirlenen varlıklar arasında Beşiktaş Bebek’te bulunan lüks bir villa da bulunuyor.

Boğaz manzaralı villa için belirlenen bedel 25 milyon 500 bin TL. Satışa konu taşınmazı almak isteyenlerin 20 Şubat’a kadar tekliflerini sunmaları gerekir. Tekliflerin dikkate alınması için 750 bin lira tutarında nakit teminatın da belirlenen hesaba yatırılması gerekir.

Batık bankanın boğaz manzaralı villası satılıyor

Haberin Devamı

İhale 21 Şubat günü iflas idaresi tarafından yapılacak. Sitede, batık Bank Asya’nın satışa konulan Türkiye genelindeki gayrimenkullerin sayısının 550’ye yakın olduğu anlaşıldı.

LİSTEDE ÇOK SAYIDA GAYRİMENKUL VAR

Batık bankanın satışa çıkarılan varlıkları arasında İzmir Aliağa'daki 450 milyon lira değerindeki iki arsa, Bilecik'te bulunan 125 milyon lira değerindeki doğalgaz çevrim santali, Afyon'da bulunan 125 milyon lira değerindeki doğalgaz çevrim santali, Antalya Kemer'de bulunan 36 milyon liralık bina ve arsa ile Kütahya'da bulunan süt fabrikaı ve yanındaki 35 arsa 420 milyon liraya satılıyor.

Yine, Bolu Gerede'de bulunan dev demir çelik tesisi ve yanındaki 22 parsel toplam 1 milyar 100 milyon liraya satışa çıkarıldı.

 

 

SON 24 SAATTE YAŞANANLAR

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!