Batı, İzmir Fuarı sponsoru

Güncelleme Tarihi:

Batı, İzmir Fuarı sponsoru
Oluşturulma Tarihi: Eylül 18, 1998 00:00

Haberin Devamı

Batı Sigorta, 26 Ağustos-10 Eylül 1998 tarihleri arasında 67'incisi düzenlenen İzmir Enternasyonel Fuarı'nın sponsorlarından biri oldu. Yaşar Holding kuruluşu olan Batı Sigorta; Fuar'a, Yaşar Holding standında katılarak, 5 Eylül 1998 Cumartesi günü koreografisini Uğurkan Erez'in üstlendiği, tasarımcı Işın Aşar'ın Şile Bezi'nden hazırladığı 1999 İlkbahar Yaz Kreasyonu'nun ‘‘Şile Bezi Defilesi’’ ile fuara renk kattı.

Şeker'den düşük risk araştırması

Şeker Sigorta, farklı sigorta branşlarındaki düşük riskli illeri belirleyerek; acente ağı, pazarlama ile ilgili yapılanma çalışmaları başlattı. İç Anadolu ve Ege Bölge Müdürlükleri'nin ardından Eylül 1996’da 3'üncü Bölge olarak Adana'da kurulan Güney Anadolu Bölge Müdürlüğü, 98'in ilk 6 ayında prim üretiminde yüzde 10.3'lük payı ile beraber hasar-prim oranlarında da düşük bölgeler arasında yer alıyor.

Oyak Sigorta futbol takımı kurdu

Oyak Sigorta Karadeniz Bölge Müdürlüğü, Erzurum'da ‘‘Oyak Sigorta Oltu Spor’’ futbol takımını kurdu. Futbol tutkunu gençleri sigortacılığa yönlendiren Oyak Sigorta Karadeniz Bölge Müdürü Özkan Kaya, kurulan takımın Erzurum'da şampiyonluğu hedeflediğini ifade etti.

Birecik Barajı'na periyodik ekspertiz

Güneydoğu Anadolu Bölgesi'nde yer alan Urfa'da Birecik Barajı ve Hidroelektrik Santralı yapım çalışmaları devam ediyor. Güneş Sigorta tarafından İnşaat Bütün Riskler, Üçüncü Şahıs Mali Mesuliyet ve Nakliyat teminatı ile güvence verilen Birecik Barajı'nın en son yapılan periyodik ekspertizi tamamlandı.

Yurtbank İhlas acentesi oldu

İhlas Sigorta ve Yurtbank'ın yapmış olduğu anlaşmaya göre Yurtbank İhlas Sigorta'ya acentelik hizmeti verecek. Yurtbank Genel Müdürlük binasında, Yurtbank Yönetim Kurulu Başkanı Ali Balkener ile İhlas Sigorta Yönetim Kurulu Başkan Vekili ve Murahhas Üye Ayhan Apak arasında yapılan imza protokolünde Yurtbank Genel Müdürü Engin Aras, Yurtbank Genel Müdür Yardımcısı Bayram Eser, İhlas Sigorta Genel Müdür Yardımcısı Hülya Püdün katıldı.

Ünlü dağcıya Bayındır Hayat güvencesi

Bayındır Hayat Sigorta, Everest'in zirvesine ulaşan ilk Türk dağcı ünvanına sahip ve AKUT (Acil Kurtarma Timi)'un da kurucularından olan Ali Nasuh Mahruki'yi sağlık sigortası güvencesi altına aldı. Temmuz 98 tarihinden itibaren Bayındır Sağlık sigortasına sahip ünlü dağcı, yakın takihte yeni bir proje ile 8 günlük Himalayalar'da bir tırmanışa hazırlanıyor.

Emeklilik Fonları'nın borsaya katkısı

AGF Garanti Grubu Genel Müdürü Göktürk Tütüncü, Türkiye'de sosyal güvenlik sisteminin geliştirilmesi ve iç tasarrufların değerlendirilerek, emeklilik sisteminin beklenen düzeye gelmesi konusunda bir değerlendirme yaptı. Göktürk Tütüncü, emeklilik fonlarının borsaya gelmesiyle birlikte, borsanın derinlik kazanacağını söyledi.

Fenerbahçeliler CUHayat'ı seçti

COMMERCIAL Union Hayat Sigorta'ya ünlü isimlerden katılımlar her geçen gün artıyor. Bunun en son örneği Fenerbahçe takımının tanınmış ve sevilen futbolcularının CU Hayat'tan ‘‘Maksimum Bireysel Emeklilik Sigortası’’ sahibi olmalarıyla yaşandı. Commercial Union Hayat bu emeklilik planı ile yıllık primin iki katı oranında bir hayat teminatı vererek kişilerin ailelerine ve sevdiklerine yönelik bir güvence oluşturuyor. Fenerbahçeli Elvir Boriç, Murat Şahin ve İlker Yağcıoğlu, CU Hayat Maksimum Bireysel Emeklilik Sigortası yaptırdılar.

Magdeburger Trakya'da yeni binasında

MAGDEBURGER Trakya Bölge Acentesi Ahmet Bayraktar, merkez ofisini kendi mülkü olan yeni binasına taşıdı. Taşınma nedeniyle yapılan açılış töreni Magdeburger yöneticileri ve Lüleburgaz'ın önde gelen kişileri ve sigortalıların katılımıyla gerçekleşti.Sanko Gaziantep'e

yeni bölge müdürü

SANKO Sigorta'nın Gaziantep Bölge Müdürlüğü'ne Özgür Öngören atandı. 1965 doğumlu Öngören, daha önce Başak, Merkez, Bayındır ve İhlas Sigorta'da çeşitli görevlerde bulunmuştu. Özgür Öngören son olarak İhlas Sigorta'nın Güney Anadolu Bölge Müdürlüğü'nde müdür yardımcısı olarak çalışıyordu.

Nordstern İmtaş'tan ‘Future Club’

NORDSTERN İmtaş sektörde bir ilke imza attı. Nordstern İmtaş Sigorta Şirketleri Yönetim Kurulu Başkanı ve Genel Müdürü Levent Nart, yeni kurulan kulübün amacını şöyle ifade ettti: ‘‘Şirketin lideri ve yardımcılarının görüş, düşünce, grup felsefeleri ve prensipleri çerçevesinde fikir iletişimini aşağıdan yukarıya taşıyarak, astlarla üstler arasındaki gerekli elektriklenmeyi ve harmanlamayı sağlayarak, gelecek değerli uzman ve yöneticilerini yetiştirmek.’’

Halk Sigorta'da iki yeni yönetici

HALK Sigorta'da iki departmana yeni genel müdür yardımcıları atandı. Otomasyon, SAG, İnsan Kaynakları, Eğitim, Sosyal Hizmetler ve Hayat Departmanları'ndan sorumlu Genel Müdür Yardımcılığı'na Timuçin Aksoy, Kaza, Finansman, Bölge ve Acenteler Departmanları'ndan sorumlu Genel Müdür Yardımcılığı'na ise Bülent Özdemir atandı.






Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!