BAT Türkiye Maslak’taki yeni ofisine taşındı

Güncelleme Tarihi:

BAT Türkiye Maslak’taki yeni ofisine taşındı
Oluşturulma Tarihi: Mart 20, 2017 16:24

BAT Türkiye, Maslak’ta yer alan 4.260 metrekarelik yeni ofisine taşındı. Yeni ofis, çalışanların görüşleri doğrultusunda, çalışanlar arasındaki iletişimi artıracak açık ofis konsepti ile tasarlandı.

Haberin Devamı

Bir önceki ofisten farklı olarak 6 katlı dikey bir yapıdan 2 katlı iç merdiven ile sirkülasyon verimi en üst seviyeye çıkarılmış yatay bir yapıya geçen BAT Türkiye, bu tasarım ile çalışanlar arasındaki iletişimi artırmayı hedefliyor.

BAT birçok ofisten farklı olarak çalışma ve etkileşim alanlarını başarılı bir şekilde aynı mekân içinde birleştirdi. Hem estetiğin hem de verimli kullanımın göz önünde bulundurulduğu yeni ofis her an her yerde çalışılabilecek ve dinlenilebilecek şekilde tasarlandı. 4.260 metrekarenin 700 metrekaresinin sosyal alanlara ayrıldığı ofiste çok daha fazla yeşil alan ve çalışanların özel ve iş görüşmeleri yapabilecekleri farklı kapasitede odalar yer alıyor.

ÇALIŞANLAR MUTLU VE HUZURLU DEĞİLSE…

Yeni ofisin en önemli özelliğinin tamamen BAT Türkiye çalışanlarının istek ve beklentilerine göre tasarlanmış olması olduğunu belirten BAT Türkiye Genel Müdürü Gökhan Bilgiç, “Klasik bir çalışma mekânından ziyade her yerde çalışılabilen, fonksiyonel ama aynı zamanda keyifli bir konsept hedefleyerek yola çıktık.  Ofisin tasarım sürecinden başlayarak proje, her aşamada çalışan dostu fikirlerle şekillendirildi. Çalışanların mutlu ve huzurlu olmadığı bir kurumun sürdürülebilir bir başarı sağlamasının mümkün olmayacağına inanıyoruz” dedi.

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!